Nnywellness.com

Hvordan sette sanger på iPoden bruke Limewire


Hvordan sette sanger på iPoden bruke Limewire

IPod er en bærbar media spiller og lagring enhet som hovedsakelig brukes til å lagre musikkfiler. LimeWire er et gratis program som lar brukere laste ned filer fra sine jevnaldrende, samt kjøpe musikkfiler for 99 cent per spor. Hvis du vil overføre din LimeWire sanger til iPod, må du først konvertere dem til iTunes-spilleren for riktig synkronisering. Riktig utføre overføringen og nyte sangene dine LimeWire portably.

Instruksjoner

• Åpne lagrede mappen med musikkfilene Limewire. Med mindre du velger for LimeWire å lagre nedlastede filer i en alternativ mappe under installasjonen som standard lagres filene i mappen "Mine dokumenter" i "Min datamaskin". Se etter en mappe med "LimeWire Tunes" i tittelen.

• Åpne iTunes-programmet. Hvis du har iTunes installert på datamaskinen kan du installere den fra programvare-CDen som følger med iPod.

• Dra og slippe filer fra mappen LimeWire til iTunes "Bibliotek." Da bedt om å konvertere Klikk filene til M4A-format "OK".

• Koble iPod-spilleren til datamaskinen med den medfølgende USB kabelen. iTunes vil automatisk gjenkjenne iPod og synkronisere de nylig konverterte LimeWire musikkfilene til den. Hvis det ikke automatisk blir synkronisert, kan du klikke iPod under "Enheter"-menyen på venstre side av iTunes og klikk "Sync" i midten av skjermen.