Nnywellness.com

Hva slags dekk til kjøp for en Jeep Wrangler


Dekk er en viktig del av et kjøretøy. De gir stabilitet og kan tillate kjøretøy for å reise over ulike terreng. Imidlertid kan det være overveldende når prøver å finne rett dekk for dine behov og kjøretøyet. Wrangler Jeep kan reise gjennom alle slags forhold. Velge rett dekk er viktig, som galt dekk kan vise seg å være farlig og ikke oppfyller behovene til driveren og forhold.

Typer

Det finnes en rekke forskjellige dekk som kan anses for en Jeep Wrangler. Avhengig av, vil inkludert om du vil gjøre noen off-road kjøring, diktere hvilken dekk vil du kjøpe. Det er den standard eller alle sesonger, all-terreng, off-road eller gjørme dekk og vinterdekk.

Standard dekk

Standard eller alle sesonger dekk kan bli funnet på Jeep når kjøpt. Det utfører i alle værforhold og tendens til å bære godt. Mens dekket ikke excel på en sesong i særdeleshet, er det en god all-around dekk. Dette dekk fungerer godt på en Jeep Wrangler som ikke tatt off-road eller være i firehjulstrekk. For rundt i byen og pendling, er dette en utmerket dekk å vurdere.

All-terreng dekk

All-terreng dekk er vanligvis ett trinn opp fra alle sesonger dekket. Dette dekk tendens til å ha flere trinn og kan være en bredere dekk enn standard. Dette dekk fatt godt i all-terreng, og fungerer bra på veien og av, og er klar for sporadisk bruk i firehjulstrekk. Dette dekk kan redusere gass kjørelengde, som mer drivstoff er nødvendig å flytte større dekk.

Off-Road eller gjørme dekk

Den off-road eller gjørme dekk er laget for å takle tøft terreng og fremme tilliten ekstreme offroad forhold. Mens dette dekk er street legal, er den designet for tunge bruk i off-road forhold og hyppig bruk av firehjulstrekk. Dette dekk har dype, tykk slitebanen og bred til å gi mer overflaten stabilitet. Det fungerer svært godt i alle værforhold. Dette dekk kan være høyt når den brukes på veien og kan redusere gass kjørelengde.

Snø dekket

Snø dekket er utviklet utelukkende for bruk i snøen. Dette dekk har metall pigger implantert i tråden å gi grep i snø og isete forhold. Dette dekk bør ikke brukes på gatene i normale forhold som det er mulig å skade de metall piggene. Dette dekk brukes under ekstreme værforhold, og bør bare velges hvis ekstreme forhold florerer.

Størrelser

Det finnes ulike dekk størrelser tilgjengelig som kan brukes på en Jeep Wrangler. Det første trinnet er å vite størrelsen på felgen, som finnes på sideveggen av dekket og er merket ved siden av bokstaven "R." Typisk rim størrelser på en Jeep Wrangler er enten 15- eller 16". Derfra bredden regnes, med 9,5" på en standard dekk til 16,5" på en off-road dekk. Bredden fastsettes basert på behov. Høyden er også tatt i, med typisk dekk høyde på en Wrangler spenner fra 29" til 35". Det er mulig å kjøpe større dekk, med høyder over 37". Trå dybde på et dekk varierer basert på dekk høyde og type.

Kjøpe

Når hjulet størrelse og dekk stil avgjøres, blir kjøpe hjul prisen og kjørelengde. Prisene varierer fra dekk til dekk basert på merkevaren, stil og kjørelengde på hvert dekk. Noen dekk kan vurderes på 35 000 miles, betyr det er mulig å gå 35 000 miles før måtte erstatte et dekk. Vanlig rotasjon og balansere kan forlenge levetiden til et dekk. Hver stil dekk vil ha positive elementer som mønster å hjelpe med grep, hvordan dekk er konstruert og hvordan dekket utfører i regnet. Les nøye om dekkene som passer dine behov og spørre om fordeler og ulemper. Det er også mulig å lese brukeranmeldelser noen dekk til hjelp i din beslutning. Ansatte i dekk butikker er en verdifull ressurs å bruke når du kjøper dekkene.