Nnywellness.com

Hvordan lage en Honda CRF-100 Dirt Bike raskere?


Hvordan lage en Honda CRF-100 Dirt Bike raskere?

Å kunne presse mer fart av Honda CRF-100 skitt sykkel kan gjøre hele forskjellen mellom ledende pakken eller blir forlatt i støvet. Men å finne denne ekstra fart kan være en utfordring uten å gjøre noen endringer i skitt sykkelens motor, drivstoffsystemet og endelige stasjonen. Noen av disse endringene er enkelt nok for de fleste å oppnå på egen hånd i en ettermiddag. Stormakt gevinster krever imidlertid omfattende mekanisk dyktighet og en sunn lommebok. Vurdere dine forventninger og gjøre rett endringer som passer budsjettet.

Instruksjoner

• Erstatte den lager 14-tann foran tannhjul med en mindre ettermarkedet 13-tann drivhjul. Dette vil øke motorsykkelens evne til å akselerere raskt i noe utstyr. Ta note, men at samlet toppfart på skitt sykkel reduseres. Installere en større 16-tann foran drivhjul for å gi en høyere hastighet med liten tap av outright akselerasjon.

• Oppgradere den motorsykkel luftinntak, drivstoff og eksosanlegg. Installer en fri flyt luftfilter og eksosanlegg for å erstatte lager luftfilteret og eksos. Erstatte de restriktive bestandskomponenter gir et høyere volum av luft inn og ut av motoren. Installere større jetfly i en motorsykkel forgasser å øke drivstoff flyt for å matche økningen i luftstrømmen. Denne blandingen av drivstoff og luft trekkes deretter i motor og forbrenning, skape mer kraft til å kjøre motorsykkel fremover raskere.

• Erstatte motorens topp-end, sylinder, stempel, ventiler, kamaksler og Veivaksel, med en ytelse motor kit. Disse pakkene er designet primært for racing og benytte kamaksler som åpne inntak og eksos ventiler for en lengre varighet, slik at mer luft og drivstoff til å bli trukket inn i motoren. Noen kits kan øke motorsykkelens evne å rev høyere enn en lager motor, tillater motoren å generere makten lenger. Installere en ytelse motor kit krever fjerning og demontering av motoren.