Nnywellness.com

Hvordan fjerne riper fra motorsykkel frontruter


Kanskje tar den største spenningen til en motorsykkel tur i panoramautsikten mens du Cruiser bortover. Men hvis du ikke tar skikkelig vare på frontruten, visningen kan snart bli disig eller uklar på grunn av små riper. Dette er spesielt merkbart når man kjører i solen eller en annen bilens frontlykter. Siden motorsykkel frontruten er vanligvis laget av plast i stedet for det meste Ripesikker glasset på et frontruten, må spesielle hensyn tas både å forhindre og fjerne riper.

Instruksjoner

• Nyt en myk rent håndkle i varmt vann, blandet med en mild oppvaskmiddel såpe og forsiktig lå det over frontruten til hele overflaten er dekket. La den suge i et minutt eller to før du fjerner den.

• Tørk og skyll av akkumulert skitt med en ren myk washcloth. Tørk dine skjold med en annen. Forlenge eller gjenta dette trinnet til frontruten er helt rent, uansett hvordan ripete.

• Hånd buff ditt skjold med en fin-klasse rasping sammensatt, bruke med enda en myk tørr washcloth. Se produsentens retninger for mer informasjon.

• Bruker en annen ren myk vaskeklut, gjelde polsk. Løftet er et billig valg som fungerer også godt i fylle riper og fjerne eventuelle gjenværende insekt innvollene.

• La din skjoldet til tørre og Plasser en frontruten cover eller bare en ren bomull t-skjorte over skjoldet å holde den ren til neste gang du bruker den.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk papirhåndklær for å tørke frontruten det kan forårsake små riper. I å velge din mild såpe parabolen-vask, unngå glass rengjøring og oljebaserte produkter som Windex eller rustning alle som kan skade på frontruten.