Nnywellness.com

Hva er fordelene ved å bruke en hybridbil?


En hybridbil er en bil som har to eller flere strømkilder, slik at det blir mer effektiv. Det vanligste blanding kjøre på elektrisitet og gass.

Miljøvennlig

Hybrider produsere betydelig lavere nivåer av skadelige utslipp enn ikke-hybrid biler. Disse utslippene, kjent som "klimagasser", inkluderer karbondioksid, en type forurensning biler produserer som mistenkes for å bidra til global oppvarming.

Gass lagring

Gjeldende hybridbiler kan få opp til 60 miles til gallon på motorveien, slik at du kan gå lenger og bruke mindre.

Energi lagring

Den elektriske motoren sparer energi som normalt ville være bortkastet når bremsing, kystfart og klatring åsene. Avansert teknologi kan også biler til å automatisk slås av når motoren stopper og starter på nytt når du begynner å akselerere, lagring av energi i stedet for å la motoren inaktiv.

Kostnader Over tid

Avansert teknologi, har redusert produksjonskostnad og populære blant forbrukere allerede brutt kostnaden for hybridbiler. Hybrider vil fortsette å være en imponerende investering, ifølge anslag av IntelliChoice som viser at noen hybrider vil holde sin verdi 5 til 10 prosent bedre enn gass kjøretøy.

Skatteincentiver og fordeler

Regjeringen har vedtatt en skatt insentiv kalt alternativ motorkjøretøyer æren for mange hybrid eiere, avhengig av produsenten, og når du har kjøpt bilen. Noen få stater har også begynt å tillate hybrider bruke carpool kjørefelt og unntas fra enkelte parkeringsavgifter.