Nnywellness.com

Gjenopprette musikk i iTunes-biblioteket


Jeg har nylig måtte oppdatere meg computer hvilke mente jeg hadde ikke lenger iTunes på datamaskinen. Jeg re-lastet ned iTunes på datamaskinen, men da jeg innså at jeg ikke lenger hadde musikken, jeg kjøpt fra iTunes, i biblioteket. I stedet for å lese instruksjonene om hvordan du får musikken min tilbake til biblioteket, jeg bare koblet min iPod til min datamaskin og synkronisere ' d iPod og datamaskinen, finne dette vil sette alle meg musikken tilbake i biblioteket. Ikke så! Når jeg synkronisere ' d iPod med datamaskinen, alt på iPod ble slettet. Så nå har jeg mistet alt. Jeg vil også fortelle deg hvordan jeg fikk min musikk tilbake uten å måtte kjøpe dem nedenfor er fremgangsmåten jeg bør har fulgt i første omgang.

Instruksjoner

• Etter forfriskende datamaskinen fra en kollisjon, må du laste ned iTunes på nytt. Du kan laste ned iTunes iTunes.com.

• Etter fulgte skritt å dataoverføre og installere iTunes, åpne iTunes, og koble iPod. Dette er veldig viktig... IKKE synkronisere iPod. Dette vil slette alle medier fra iPoden.

• I stedet for synkronisering, gå til verktøylinjen øverst og velg "Fil". Derfra må du velge "Forflytning kjøp fra iPod." Musikk du har kjøpt fra iTunes overføres nå til mappen "Kjøpte" under "Store."

Tips og advarsler

  • Skulle du tilfeldigvis fjerne din innkjøpte varer, ikke fortvil. Besøk http://www.apple.com/support/itunes/store/browser/, fyll ut skjemaet med en siste ordrenummer (dette kan fås fra din iTunes-konto) og en forklaring på hva som skjedde. iTunes vil svare innen 24 timer gir deg en "engangs" mulighet til å laste ned alle kjøp.