Nnywellness.com

Hva trenger du for bilforsikring?


Auto ulykker kan være svært vanskelig om ikke skremmende situasjoner, avhengig av skader, skader, om bilen er fremdeles anvendelig og bekymringer om mulige søksmål. Du kan møte betydelig reparasjon og medisinske kostnader. Bilforsikring lindrer denne byrden og tilbyr trygghet, men må du forstå politikken og gjøre at du er tilstrekkelig dekket.

Forsikringstyper

Bilforsikring kan deles inn i to hovedkategorier: ansvar forsikring, som betales til en annen part for tap eller skader at forsikringen innehaveren forårsaket, og kollisjon/all risiko dekning for skade på bilen og skade beboerne. Det er også omfattende dekning, som dekker skade forsikringstakers bil som ikke er forårsaket av kollisjon med en annen bil.

Hva Type er nødvendig?

Alle stater mandat ansvar dekning på et minimumsnivå, men mange mennesker velger å sikre på høyere nivåer i tilfelle en dom overskrider forsikringspolise grenser. Kollisjon/all bør risiko dekning og omfattende dekning fastsettes av bilens gjeldende verdi.

Informasjon som er nødvendig

Når du bruker for en policy, vil forsikringsselskaper krever eierskap detaljer, inkludert førerens lisensnummeret, automatisk merke, modellår og serienummer. Spesielle funksjoner som kollisjonsputer og sikkerhetssystemer, samt hvor bilen er igjen over natten (i en garasje, for eksempel), gis også. Du bør vite omtrentlig miles du kjører årlig og om bilen er brukt for virksomheten eller kjøring arbeide.

Betraktninger

Være på forhånd om eventuelle tidligere ulykker eller billetter og ærlig om din kjørevaner. Selskaper sjekke med statlige etater og forbruker kreditt selskaper å bekrefte denne informasjonen. Personer med ingen brudd får lavere priser, men alle lisensierte førere kan få forsikring.

Egenandeler

Bestemme hva du trenger for egenandeler. Du kan holde premiene med høyere egenandeler, men du betaler mer for koster under hvor fradragsberettiget.

Spør en Agent

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om hva slags dekning å få snakke med forsikringsselskapet.