Nnywellness.com

Hvordan endre girolje på en 2006 Chevy banebrytende


Hvordan endre girolje på en 2006 Chevy banebrytende

Endre girolje i din 2006 Chevy banebrytende vil forlenge levetiden og ytelsen til overføring. Overføring i folkebildet bruker Dextron VI girolje tilgjengelig på Chevy forhandlere og mange auto deler butikker. Hvis du ikke er sikker hva væske til å kjøpe, kontakt med førsteamanuensis ved deler telleren for assistanse. Bruke en girolje enn Dextron VI kan skade overføring samt renons noen garanti på overføringen fra Chevy.

Instruksjoner

• Øke fronten av bilen opp fra bakken med en knekt. Plasser et sett med jack står under forstillingen å støtte lastebilen fjerner jack for nå.

• Plasser et bredt bunnpanne avløp under overføringen og deretter fjerne beholde bolter fra front og sider i overføring olje pan. Løsne boltene langs baksiden av pan langt nok til å tillate forsiden av pan å henge ned, la overføring væske renne fra pannen.

• Fjerne den bakre bolter når alle væsken har drenert fra pannen og lavere pannen ned fra overføring. Ren noen rusk eller partikler av skitt fra overføring gamle panorere og Fjern gamle pakning fra pannen og underlaget på overføring med pakning skraper.

• Installere en ny pakning på underlaget i overføring olje pan og heve den til bunnen av overføringen. Installere montering bolter i de fire hjørnene på pannen til å støtte den. Installer gjenværende bolter i overføring pannen og stram alle jevnt med kontakten og ratchet.

• Støtte foran din banebrytende med en jack og fjern jack står under lastebilen. Lavere foran din banebrytende i bakken og åpne panseret. Finn peilepinnen for girolje nær brannmuren på passasjerens side av motorrommet.

• Fjern overføring måling av peilepinnen/filler badekaret og en trakt inn i røret. Fyll overføring med Dextron VI automatgir væske. Start med to til tre quarts og starte lastebilen og lar den kjøre i park til den når normal driftstemperatur.

• Sett inn måling i badekaret og drar i måling og kontrollere væske nivået. Hvis nivået ikke er opp til delen som leser "hot", legge mer girolje, tørke peilepinnen rent med en fille og sette inn it tilbake i røret så fjerne det kontroller nivået.

• Fortsett å legge til girolje til nivået viser full på måling. Lukk panseret og kjøre lastebil normalt. Kontroller overføring væske nivå i et par dager.