Nnywellness.com

Hvordan legge til en annen Person på din Bilforsikring


Hvis du vil legge til en annen person auto forsikring spesifikke trinn du må ta. Ulike land har ulike krav. Hver forsikringsselskap har ikke samme retningslinjer og prosedyrer på plass. Når en ny person er lagt, bil forsikringspremier vil øke, og du vil motta varsel i posten. Du må gi forsikringsselskapet bestemt informasjon for alle du vil legge til din policyen.

Instruksjoner

• Ring forsikringsselskapet og la dem vite at du vil legge til en annen person til din forsikringspolise. Du må gi selskapet med personens navn, fødselsdato, personnummer og ulykke historie. Noen land krever ulykke historie går tilbake tre år og noen må denne formasjonen i fem år. Forsikringsselskapet vil gi deg alle detaljer og programvarekravene når en annen person til din forsikring. Noen forsikringsselskaper krever at visse folk blir lagt til politikk som en ekskluderte sjåfør hvis de bor i ditt hjem. En ekskludert driver er en person som ikke er dekket av forsikringen automatisk. Hvis de har et uhell skader og skader som ikke dekkes. De personlige opplysningene for en utelukket driveren brukes ikke til å beregne forsikringspremier og kostnader. En person som er en karakter driveren vil bli dekket av forsikringen, og informasjonen brukes til å beregne forsikringspremier.

• Vent til representant til å beregne din ny premie. Når du har angitt all informasjon, vil representant sitere deg en premie basert på informasjonen du har oppgitt. Representant må bekrefte personens kjøring historie med Institutt for motorkjøretøyer. Premium prisene du ble sitert kunne endre hvis de opplysningene du er annet enn avdekket av forsikringsselskapet. Du har også muligheten til å foreta endringer i forsikring som egenandel. En høyere egenandel vil redusere forsikringspremier.

• Vent til mottak av dine endringer. Forsikringsselskapet vil gi deg alle oppdateringer og endringer i forsikring. Les over alle vilkårene og se hvordan de gjelder for personen som nettopp ble lagt. Hvis det er alle språk du forstår, kan du ringe forsikringsselskapet for videre avklaring. Hvis du ser uoverensstemmelser i informasjonen, ringe forsikringsselskapet og har de nødvendige endringene. Når unøyaktig informasjon er rapportert, kan det påvirke betalingen om krav.

Tips og advarsler

  • Legge til tenåringer eller unge voksne forsikring kan øke premiene betraktelig.
  • Hvis du har en ekskluderte driver på politikk og de har et uhell du kunne holdes ansvarlig for skader og skader pådratt.