Nnywellness.com

Feilsøke klimaanlegget på en 1993 Honda Civic


Feilsøking klimaanlegget i din 1993 krever Honda Civic bruk av et sett med aircondition målere designet for systemer som inneholder R-12 (freon) kjølemediet. Mens R-12 kjølemediet er dyrt og krever føderal lov disse systemene være vedlikeholdes og repareres av sertifiserte profesjonelle teknikere, kan feilsøking og reparasjon fortsatt gjøres ved hjem mekaniker å holde reparasjonsomkostningene ned. De fleste hjem mekanikerne kan utføre diagnosen i omtrent en time.

Instruksjoner

• Lukk satt begge ventiler på forsiden av måleren av snu sine knotter klokken til de slutter. Henge måleren sett fra hetten sperren på undersiden av panseret.

• Skru høytrykks siden slangen kortet høytrykks montering på A/C linje på forsiden av motorrommet. Det er to linjer og tilbehør; høytrykks montering er den minste av de to beslag. Skru høytrykksslangen (rød slange) fra måleren på kortet.

• Skru lavt trykk slangen fra måleren satt på gjenværende montering foran motorrommet. Lå slangene i en måte som hindrer dem i å være sammenfiltrede i bevegelige deler av motoren. Start motoren og satt A/C kontrollene til maksimal kjøling og middels viftehastighet.

• Vente på at motoren skal kjøres i noen minutter så Les presset angitt på målere. Normal press for en R-12 system er mellom 30 og 35 PSI på lavt trykk side og 250 til 300 PSI på høytrykks side når kompressoren kjører. Hvis siden høytrykks over 300 PSI, er ekspansjonsventilen defekt. Hvis begge press er lav, Legg kjølemediet. Hvis begge press er like, erstatte kompressoren.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller og arbeid hansker når du arbeider rundt en kjører motor, hindre alvorlige skader.
  • Det er ulovlig å evakuere alle slags kjølemediet i atmosfæren. Hvis air condition-systemet i bilen inneholder kjølemediet, har en kvalifisert reparasjon tekniker fjerne den før reparasjoner.