Nnywellness.com

Hvordan komme til toppen to overføring bolter på en 2001 Chevy Blazer


Tilgang til to øverste boltene som fester overføring til bellhousing laget vanskelig av den lave avstanden mellom brannmuren og bellhousing. Bolt på passasjerens side øverst i bellhousing sikrer vanligvis overføring peilepinnen via en brakett som utvider av måling. Det er ingen grunn, enn erstatte overføring peilepinnen selen, å ta toppen bolten ut fra toppen av bellhousing. Hvis fjerne overføring er målet, er deretter fjerne skruene fra under bilen den mest logiske metoden for å gjøre denne oppgaven.

Instruksjoner

• Fjerne passasjer side topp bellhousing bolten, med en kort, 15 mm fastnøkkel - det vil passe i små, begrenset plass, akkurat nok til å pakke ut hvis det ikke strammer. Hvis det er, må så dessverre, den være tilgjengelig fra bunnen.

• Høyne forsiden av lastebilen og stedet jack står under rammen. Senk bilen slik at den hviler på tribunene. Fjerne drivakselen bakre universell hengere kunne pinion, med en skiftenøkkel. Trekk universelle av pinion åk med litt hjelp fra en skiftenøkkel, for innflytelse. Ikke Fjern drivakselen, bare legge til slutt ned.

• Plass gulvet jack under overføring pannen. Fjerne to skruene fra bunnen av overføring fjellet, bruker en socket. Fjern de to bolter og muttere fra hver side av overføring crossmember, bruke socket og fastnøkkel.

• Fjern de to kjøligere kraftlinjer på passasjersiden for overføring, med en skiftenøkkel. Løft overføring med gulvet jack nok til å fjerne crossmember. Lavere overføring helt - halen av overføringen vil falle, men er begrenset av motor mounts. Dette vil ikke skade noe, men vil utsette topp bolter. Fjern de to topp boltene, med lang utvidelsen med en universal og en 15 mm kontakt.

• Installere bolter og heve overføring igjen, høy nok til å installere crossmember under overføring mount. Juster hullene på hver side og installere bolter og muttere.

• Senk overføring og guide stenderne i overføring mount hullene i crossmember ved å trekke eller skyve på tailshaft. Installere to bolter eller nøtter. Noen overføring monterer (avhengig av Opphavsland) har pigger stikker fra dem, mens andre har gjenget hull for bolter. Hvilken spiller ingen rolle - bare oppstille i linje hullene og installere hva de hadde å sikre festet til crossmember.

• Installere to overføring kjøligere linjer. Installere drivakselen universal-ledd i pinion åk og plasserer lageret cap stroppene over lagrene. Installere bolter. Lavere lastebilen.