Nnywellness.com

Butikker som tilpasse & dikte biler


Butikker som tilpasse & dikte biler

En rekke butikker tilpasse klassiske biler, gaten rods og muskel biler. Jeff Lilly restaureringer beskriver bil tilpasning som et bølgende kunstverk. Mye av fabrikasjon og tilpasning er imidlertid ikke bli sett av publikum. Prosessen omfatter ofte arbeid på chassis og motor. Ett automatisk prosjekt kan være ferdig innen en enkelt butikk, eller sendt til butikker som spesialiserer seg i kroppen arbeid, motor bygg eller interiør møbeltrekk.

Chop, beskjære og slipp

Butikker som tilpasse biler eller dikte et nytt design kan endre størrelsen eller utseendet av eksisterende bilen. Vilkårene chop og beskjære se kutt å endre størrelsen eller formen av en opprinnelige kjøretøy. En kotelett refererer til horisontale incisions gjort langs pilarer, som er vinduet støtte, for å senke taket. Koteletter er vanlig i mange tilpasninger å gi bilen en lavere slankere utseende. En avling er en vertikal kutt gjorde i bagasjerommet, motorrommet eller langs dørene forkorte kroppen av bilen. En avling brukes også til å forlenge kroppen ved å legge til et par ekstra dører fra et annet deler kjøretøy eller sveising i metallplater som er dannet spesifikasjoner. Pinkee's Rod Shop brukt beskjæring teknikk for å slå en coupe til en 1951 Ford stasjonsvogn. Når en bil vært beskåret, krever rammen av kjøretøyet lik endring eller erstatning for en eksisterende kompatible størrelse. Når en butikk har droppet en tilpasset bil, de har endret akslene slik at hele bilen rides lavere, ofte bare nok for bakkeklaring.

Deler fabrikasjon

One-of-a-kind biler eller deler er fabrikkert fra deler av eksisterende kjøretøy eller metall og noen ganger glassfiber. Vanligvis butikker vil dikte deler etter behov, enten fordi deler (motor eller kroppen) på sjeldne biler er for vanskelig å finne, de må løse et ytelse eller estetikk problem eller ønsket utseende er ekstremt one-of-a-kind. Jeff Lilly restaureringer fremstille et deksel på "maur eater" plenum på 502 bensininnsprøytning kasse for et ' 71 Chevy SS vogn prosjekt. Resultatet var en slankere, mer kraftfull ser motor bukt som nødvendige luftstrømmen.

Retro fabrikasjoner

En rekke butikker gir fabrikkert auto organer og bygge kits. Bilen klassisk gjenskaper den klassiske 1933 og 1941 Willys modell sedan og lastebil organer. Stilen modell er populær for å lage tilpassede hot rods, men etterspørselen er større enn antall opprinnelige eksisterende biler. Bilen klassisk fabricates organer fra glassfiber som er forsterket med stål rør eller kan monteres i en spesialbygd chassis. Butikker som produksjon fabrikkert organer tendens til å spesialisere seg spesielt modell år med et begrenset antall base kroppen alternativer. Ytterligere tilpasning kan vanligvis bestilt eller angitt.