Nnywellness.com

Hvordan kroken opp en MP3 spilleren i en 2006 Ford F-150?


Hvordan kroken opp en MP3 spilleren i en 2006 Ford F-150?

Med oppfinnelsen og påfølgende masse-bruk av den bærbare MP3-spilleren kom en revolusjon i måten vi transportere, lagre, bruke og lytte til musikk. Hvor musikksamlinger kreves når store mengder plass og lagring enheter, kan man nå passe hele biblioteker i en elektronisk enhet på størrelse med en mobiltelefon. Noen nye biler kommer nå utstyrt og klar til å håndtere bærbare MP3-spillere som iPod, men det er ikke en industristandard ennå. I 2006, Ford F150 kom ikke MP3-klar, men det er mange måter å koble til bilstereoen.

Instruksjoner

• Kontroller om det er en tape-spilleren i Ford's stereo. Hvis det er, det billigste alternativet er å kjøpe en bånd-adapter. Disse praktiske enhetene var opprinnelig popularisert av brukere som ønsker å spille bærbare CD-spillere via bilstereoen som bare hadde tape dekk. Kortet består av en kassett kablet til en 1/8 tommer hodetelefoner plugin som om to fot av lydkabel. Kassetten inn i kassettspilleren koble adapteren til hodetelefonkontakten på MP3-spilleren, og spille iPod som normalt. Lyden vil prosjektet via stereohøyttalerne.

• Få en FM-senderen hvis den F-150 ikke har en kassettspiller. Belkin og Griffin teknologi er lederne i denne type produkt. De er vanligvis $30 til $100, avhengig av MP3-spilleren de er utformet for og funksjonene de har. Målet er å finne en tom radiostasjon, som er en uten en stasjon som sender på den. Koble senderen til MP3-spilleren, og Juster senderen til ønsket stasjon. Det begynner å kringkaste musikken innenfor en liten radius av kjøretøyet og aktiverer Fords antennen motta den og spille lyd over bilstereoen.

• Besøk bil stereoplaten spesialist og be dem om å installere en ekstra kabel- eller MP3-spiller. Dette er den dyreste alternativet, men også produserer den høyeste kvalitetslyd. En ekstra kabel er en grunnleggende ledning som ville være kablet til baksiden av stereo og kjøre inn i kabinen av lastebilen, gjør det mulig å koble den direkte til MP3-spillerens hodetelefonkontakt. En MP3-spiller-port er vanligvis laget spesielt for iPod og tillater full integrering mellom iPod og bilstereoen.