Nnywellness.com

Tenningen Coil Unnlatelse Symptomer


Ignition coil tar strøm fra batteriet og videresender den til tennplugger, som brenner drivstoff, noe som gjør bilen kjører. Hvis én eller flere av tenningen spoler mislykkes, vil bilen evnen til å kjøre effektivt bli sterkt hindret. Hvilken grad som antall tenning spoler som mislykkes, samt antall tenning spoler bilen kjører på, fastslå alvorlighetsgraden av bilens symptomer.

Drivstofføkonomi

En av de første symptomene som en coil fungerer ikke lenger som det skal er en nedgang i vanlig gass kjørelengde. Dette er fordi det tar mer drivstoff for bilen når mindre strøm når tennpluggene. Så, når din tenningen coil begynner å svikte og blir mindre i stand til å overføre makten, bilen krever mer drivstoff til å kjøre, og drivstoff økonomien lider.

Eksos

Resultatet av økt og mindre effektive, brensel er også en merkbar endring i din eksos. Det kan bli svart og lukt av bensin, snarere enn lukter som vanlig eksos røyk.

Backfire

Hvis du ikke ta de tidligste symptomene på en sviktende tenningen coil, bilen kan begynne å oppleve alvorlige feiler. Dette skjer når ubrukte drivstoff slippes gjennom bilens eksos, lage en liten eksplosjon. Feiler kan oppstå i bilens manifold eller eksosrøret. Vanligvis ta feiler forårsaket av tenningen coil problemer plass i det siste. Hvis problemet ikke er løst, kan disse feiler forårsake alvorlig skade din eksos-systemet, som vil kreve kostbare reparasjoner, som ellers ville være unødvendig.

Vanskelig å starte

Fordi tenningen coil feilen betyr at en tennplugg er ikke lenger er mottar en passende mengde omkostninger, biler som lider av dette problemet vanligvis vanskeligere å starte. Dette kan være spesielt merkbart når bilen er kaldt, eller når luftfuktigheten er høy.

Klikke

En rekke misfires oppstår ofte når tenningen spoler mislykkes, noe som resulterer i bilen kjører grov. Når du reiser på motorveien hastigheter, kan dette føles som en jerking følelse eller tilfeldig og gjentatt tap av kraft. På stopp lys, eller når tomgang grunn, føles dette som en vibrasjon.

Stoppet

Det er viktig at bilen fortsette å motta gnister å bo kjører. Biler som har tenningen coil problemer kan stall, spesielt når tomgang, som på en trafiklyset eller venstre kjører mens parkert. Dette kan bli spesielt merkbart når motoren har kjørt en stund og har "varmet opp."

Unnlatelse av å starte

En bil som tenning coil(s) helt mislykkes vil ikke starte hele. I dette tilfellet vil hoppe starter være ineffektivt.

Diagnostiske Symptom

Den vanligste måten å mekanisk diagnostisere en sviktende ignition coil er å sjekke ledningene som knytter til tennplugger for overføringen av makt. Hvis da testet, det er ingen "ild" i ledningen, som indikerer ikke ble nå pluggene, er deretter din ignition coil ikke riktig konvertere og overføre energi fra batteriet til tennpluggene.