Nnywellness.com

Hvordan spore et UK telefonnummer


Hvis noen ringer deg eller du trenger å kontakte noen i Storbritannia, kan du bruke flere metoder for å spore henne telefonnummeret. Med tilgang til Internett og bruke din egen telefon, kan du lett finne mange eller oppdage hvem eier et bestemt telefonnummer.

Instruksjoner

• Kontroller at du har hele telefonnummeret, inkludert den tresifrede koden sammen med landskoden for Storbritannia, som er + 44. Spor opprinnelsen til nummeret av forskende for retningsnummer, som vil fortelle deg hvilken del av landet hvor oppsto.

• Besøk online hvite sider for BT (engelsk Cable). Selv om du ikke vil ha muligheten til å utføre en omvendt telefon søker, men hvis du har en delvis navnet og plasseringen du kunne gjøre et søk med jokertegn.

• Hvis du bor i Storbritannia, kan du ringe +118 500 for katalogen forespørsler. Du må betale en liten avgift for denne tjenesten avhengig av om du har ringt fra en fasttelefon eller mobil, og om du har kalt fra et annet nettverk.

• Besøk en gratis online mobil katalog som Mobile118, som tilbyr gratis registrering og lar deg søke via navnet eller plasseringen.

• Hvis alt annet mislykkes, ansette en etterforsker eller bruke en online service for å spor en fasttelefon eller et mobilnummer. Du må vanligvis betale en engangsavgift for denne tjenesten, avhengig av hvilke detaljer du ønsker å motta. Mange av disse organisasjonene godtar betaling via PayPal.

Tips og advarsler

  • Hvis du prøver å finne noen som er trakasserende deg, kan du kontakte det lokale politiet, som også har ressurser til å spore telefonnummeret.