Nnywellness.com

Hvordan lese diagnosen på en 2007 Tundra


Hvordan lese diagnosen på en 2007 Tundra

Et 2007 Toyota Tundra har flere systemer som kan selvtesting. On-Board Diagnostic system er kanskje mest hyppig innlogget, som det inkluderer motoren, drivstoff system, utslipp og elektronisk krets. Det er andre systemer på plass, men som ABS bremser og kollisjonsputer. Hver av disse kjører et batteri av tester og en gang konsekvent problemer finnes, en advarsel på Tundraens dashboard-lampen lyser. Tilgang til disse kodene krever diagnostiske maskinvare og samme fremgangsmåte.

Instruksjoner

• Se under den tundraen dashboard og til høyre for rattstammen. Der vil du finne en avdekket datamaskinen stikkontakt. Koble skanneren diagnostiske til denne kontakten og slår den på.

• Slå på Tundraens elektriske systemet. Noen skannere, avhengig av merke og bestemt diagnosesystemet du arbeider med, også krever at du starter motoren.

• Se på enhetens skjerm. Hvis koder venter på deg, er deretter enheten produsert med automatisk kode henting programmert i. Hvis ikke, må skrive inn i den aktuelle system-lesing-kommandoen. Hvordan du gjør dette forskjellig skanner merkevare og kjøretøy systemet du bruker. Utsette til nøyaktige instruksjoner i brukerhåndboken for skanneren.

• Igjen se på enhetens skjerm. Kodene vil være der, men de fleste billigere diagnostiske enheter er ikke programmert med definisjoner. De fleste er enkel kode lesere. Det finnes måter å lese koder før slå opp definisjoner. Først skille kodene av deres status. For eksempel OBD-II systemet vil skille mellom "ventende" og "problemer" koder. Ventende koder har forekommet i en lav frekvens. Den tundraen datamaskinen notater deres eksistens, men slår seg ikke på "Motor" light. Problemer med koder har skjedd ofte, og de aktivere Tundraens "Sjekk denne" lys.

• Se på kodene selv. Koden indikerer et problem med ABS bremsesystemet blir normalt en tallrekke. OBD-II-koder er alfanumeriske tegn. Forbokstav vil fortelle deg hvor problemet ligger generelt. For eksempel, "P" står for drivverk og inkluderer motor og utslipp systemet. "B" står for "Body" og dekke brems problemer ikke underlagt ABS systemet. "C" refererer til det elektriske systemet og "U" betyr nettverkskommunikasjon.

• Se på betydningen av hver kode. De fleste OBD-II enheten manualer vil tilby de generelle beskrivelsene. Dette er brukes av alle post-1996 biler som selges i USA. Toyota har et separat sett av OBD-II-koder som kan bli funnet på Internett.

• Vurdere hver av kodens betydninger. Du må bestemme om du vil reparere problemer selv eller kjøre tundraen til Toyota-godkjent mekaniker. Hvis du opt for profesjonell hjelp, bringe i kodene du har kopiert fra diagnostiske enheten på et papirark. Dette vil spare deg i diagnostiske gebyrer når du kommer til verksted.

Tips og advarsler

  • De fleste diagnostiske maskinvare dekker enten ABS eller OBD-II-systemet. Ikke mange rimelige diagnostiske skannere er tilgjengelige for kollisjonsputer og noen av de mer kompliserte systemene. OBD-II og ABS skannere kan kjøpt online eller på en bildeler butikken.
  • OBD II skannere fungerer bare for biler etter 1996. Biler produsert i 1995 og tidligere opererer på et annet system helt. Du kan gjøre eldre biler viser problemer og feil koder uten a scanner. Dette innebærer vanligvis en blinkende lyset. Post-1996 kjøretøy kan ikke utføre denne funksjonen, og systemet kan nås bare med diagnostiske maskinvare.