Nnywellness.com

Hvordan installere en rett 1000


Hvordan installere en rett 1000

Fra 2010 er en rett-1000 en av Dish Networks nyeste satellitt dish antenner. Antennen var utformet for å trekke i signaler fra satellitt steder 119 og 110, akkurat som parabolen 500, men retten 1000 trekker også signaler fra 129 orbital plasseringen, så det kan også gi høy definisjon (HD) signaler. Installasjonen er ikke vanskeligere enn parabolen 500, men fordi det trekker signaler tre satellitt steder, skew vinkel er mer kritisk.

Instruksjoner

• Monter parabolen 1000 antennen der det har en åpen utsikt mot sør himmelen. Folk montere ofte dish antenner på taket, men hvis det er ingen trær eller høye bygninger blokkerer sørlige himmelen, antenne montert lavere på en vegg eller pole gir enklere tilgang.

• Kjøre en koaksialkabel (koaksial) fra LNBF på parabol-antenne til "Satellitt IN" tilkobling på baksiden av HD-mottaker. LNBF er delen som er koblet til armen som stikker ut foran parabolen. Hvis du har kabelboks to kanalvelgere, vil det være to satellitt IN tilkoblinger merket satellitt i 1 og satellitt i 2. Hvis du vil koble begge må to koaksial kabler løpe fra LNBF til to kanalvelgere mottakeren.

• Koble mottakeren til HD-TV. Det finnes flere typer produksjon forbindelser på baksiden av mottakeren koble TV. For den beste HD-kvaliteten, bruk HDMI-kontakter og kabler. Komponent-kabler, også kalt YPbPr-kabler, gir også HD-kvalitetsvideo. RCA, eller video-type tilkoblinger og lokke tilkoblinger vil gi deg video, men det vil ikke være ekte HD-kvalitet. Sikre du angi inndata på TV for kabler brukes til å koble mottakeren med HD TV.

• Slå på din HD-mottaker og HD-TV.

• Naviger til "Punktet retten" skjermen trykker menyen og tallene 6-1-1 på fjernkontrollen.

• Angi postnummeret i riktig plass på skjermbildet punkt parabolen. Etter inn postnummeret, får du den riktige asimut, høyde og forskyve vinkler for din plassering.

• Juster parabolen 1000 riktig asimut vinkelen først bruker kompasset.

• Foreta justeringer for høyde og asimut vinklene bruker markeringene på montering masten. "Peak" justeringen ved å gjøre mindre justeringer til parabol-antenne til det sterkeste signal mulig viser på punktet retten signal meter på TV. Boltene låsing for å sikre stillingen så parabolen ikke flytte i sterk vind.

Tips og advarsler

  • Selv om antennen parabolen 1000 får HD-signaler, vil du ikke få HD video uten en HD-mottaker og en HD-TV.