Nnywellness.com

Hvordan endre drivstoffpumpe på en 2003 Chrysler Minivan


Chrysler Town & Country er en serie av minibusser laget av Chrysler Group siden 1990. 2003 modellen er medlem av fjerde generasjon, som var i produksjon fra 1991 til 1997. En 2003 Chrysler minivan vanligste motoren er en 6-sylindret 3,8-liters motor som bruker bensininnsprøytning for å levere drivstoff til motoren under høyt trykk. Utskifting av kolonnen drivstoff i dette kjøretøyet krever Senk bensintank.

Instruksjoner

• Koble kabelen til negative batteri-terminaler med en socket fastnøkkel til å sikre at du ikke starte motoren uhell under drivstoff pumpen erstatning. Åpne lokket av drivstofftanken å slippe ut trykket i drivstofftanken. Fjern beskyttelseshetten for drivstoff trykk test porten på drivstoff jernbane.

• Ikke plass den ene enden av slangen. C-4799-1 i en beholder godkjent for bensin og vikle et butikk håndkle rundt test porten. Koble den åpne enden av slangen til test porten å avlaste trykket i drivstoffsystemet. Fjern slangen fra test-porten og erstatte hetten til test-porten.

• Sett ene enden av en slange i drivstofftanken og sett den andre enden i beholderen bensin. Sug så mye drivstoff fra drivstofftanken som mulig.

• Støtte drivstofftanken med en knekt og ta ut boltene for drivstofftanken stroppen med en socket skiftenøkkel. Fjerne bensintanken stropper og drivstoff linjene fra drivstofftanken. Løsne elektriske for drivstoffpumpe. Senk bensintank med jack å få tilgang til drivstoffpumpen.

• Slå tas låseringen for drivstoff pumpe modulen mot klokken med en socket skiftenøkkel. Fjern tas låseringen fra modulen drivstoff pumpe og koble modulen drivstoff pumpe fra drivstofftanken.

• Koble til den nye drivstoff pumpe drivstofftanken og plasser tas låseringen på modulen drivstoff pumpe. Stram tas låseringen til 40 fot lbs. ved slå klokken klokt med en momentnøkkel. Koble elektriske kontakten for drivstoff pumpe modulen og legge drivstoff linjer for drivstofftanken. Installer drivstofftanken og boltene for drivstofftanken stroppene til 40 fot lbs.

• Koble kabelen til negative batteriet terminalen med en socket skiftenøkkel. Start motoren og sjekke drivstoff.