Nnywellness.com

Slik reparerer hull i drivstofftanken


Hull i drivstofftanken er svært farlig, fordi de fleste drivstofftanker i umiddelbar nærhet til eksosanlegg. Hvis gassen fra en gasslekkasje bygger opp rundt eksos, kan tanken eksplodere. Selv om dette er et verst tenkelig scenario, er patching hullet i din drivstofftanken viktig for din sikkerhet og sikkerheten til folk rundt kjøretøyet. Jobben er litt mer komplisert enn andre auto reparasjon prosjekter, men det er likevel innen rekkevidde for de fleste DIY mekanikk.

Instruksjoner

• La bilen til lekkasje gass i en avløp panne til lekkasjen er under nivået av hullet i drivstofftanken. Ikke starte bilen og la den inaktiv i sted før gassen faller under nivået av hullet. Dette kan føre til en farlig situasjon. Hvis din drivstofftanken er utstyrt med en bunnpluggen, kan du tømme drivstoff fra tanken gjennom bunnpluggen. Mest bil drivstofftanker har ikke et avløp plugg.

• Rengjør overflaten cirka tre tommer rundt hullet med fuktet sandpapir. Bruker våt sandpapir reduserer risikoen for forbrenning, som papiret ikke kan produsere en gnist. Sliping fjerner rust og skitt som kan forårsake epoxy vedheft mislykkes.

• Plass en liten mengde metall screening over hullet. Takle det på plass med en liten dab av metall epoxy i hvert hjørne av skjermen. Skjermen gir ekstra overflate for epoxy for vedheft. Dette er veldig viktig hvis hullet er over 1/2 en tomme i diameter.

• Plassere et tynt lag med epoxy over skjermen og området rundt hullet. Hver epoxy har en tidsramme for tørking. Men er to timer vanligvis nok for individuelle strøk. Bruke to til tre strøk over den første pelsen, gjør hver pelsen litt større i diameter enn sist. Tillat 24 timer for epoxy tørke før å legge bensin tanken.

Tips og advarsler

  • Metall epoxy egnet for å reparere en bensintank er tilgjengelig fra de fleste auto deler forhandlere.