Nnywellness.com

Harley Davidson 1450CC Engine spesifikasjoner


Harley Davidson 1450CC Engine spesifikasjoner

I 1450 kopi Harley Davidson motor, også kjent som Twin Cam 88, ble et gjennombrudd i motorsykkel historien når den kom ut. Motoren ble gjort og brukes på mange ulike Harley Davidson sykler fra 1999 til 2006. Denne motoren er nylig pensjonert og en ny motor basert på 1450 cc brukes i nye Harley modeller. 1,450 cc restene en favoritt søkemotor for Harley rytterne i dag.

Typen av motor

I 1450 cc tilsvarer en 88 kubikk tomme blokk, og er en twin-kamaksel motor. Twin kamakselen ble også utgitt som en Twin Cam 88B som var ganske litt større på 96 kubikk inches. Bar av denne motoren er 3.75 inches og streken er fire inches. Det skyver 80 hestekrefter 5200 RPM. Dreiemomentet fra denne motoren er 82 ft-lb på 3500 rpm. Motoren kan ha forskjellige bar og slag samt hestekrefter og dreiemoment rangeringer avhengig av hva motorsykkel i.

Unike funksjoner

Dette Harley Davidson har en dobbel coil system som sikrer at gnisten ikke kan være bortkastet. Det har også et unikt formede forbrenningskammeret. Dette kammeret er formet som et badekar og gir høyere søkemotor komprimeringsnivå. Dette forbedrer effektivitet.

Kamaksel

Kamaksler i 1,450 cc motoren er å gi hva det navnet Twin Cam. Som tittelen insinuates, finnes det to kamaksler i denne motoren, ett for hver av motorens sylindere. Disse kamaksler deretter justere lett med andre motoren komponenter med sine to cam lobes. En kjede, det er stille, kjører kamaksler operasjon. Selv om mangel på støy fra kjeden kan være hyggelig, forårsaker denne kjeden tidsberegningsproblemer. Hvis du vil rette problemet, satt mange Harley eiere i etter-markedet kamaksel stasjoner.

Sykler

Mange sykler ble gjort fra 1999 til 2006 med 1450 cc. Disse inkluderte Dyna-Glide syklene cc som FXD, FXDX, FXDL, FXDWD og FXDs-KONV.AVRUND.linjer Softail syklene var også laget med 1450 Twin Cam som FXST/FXSTI Softail Standard og theFXSTB/FXSTBI Night Train. Harley's FLHT Electra Glide Standard og FLHR/FLHRI Road konge er bare et par touring sykler som fulgte med den 1,450 motoren.