Nnywellness.com

Hvor å putte musikken på iPod når alt er slettet


Hvor å putte musikken på iPod når alt er slettet

Når iPod er helt tom, har du et par alternativer å fylle den. Hvis du nettopp har utført en tilbakestilling, vises alternativene for deg første gang du kobler den til datamaskinen og åpne iTunes. Uansett, du kan automatisk synkronisere og laste musikk og annet innhold automatisk fra biblioteket hvis du ønsker den enkleste alternativet. Det andre alternativet er manuell modus, som krever litt mer tid, men gir også større kontroll over innholdet.

Instruksjoner

• Koble iPoden til datamaskinen og åpne iTunes. Dataoverføre iTunes gratis fra Apples nettsted om nødvendig.

• Velg et alternativ fra boksen som dukker opp hvis man gjør. "Sync" eller "slette og synkronisere" fyller iPod automatisk med innhold fra denne datamaskinen. For manuell modus, velge "Cancel" og fortsette til trinn 4.

• Klikk på iPod i iTunes, og deretter kategorien over som sier "Summary". U--sjekk boksene ved å "Manuelt administrere musikk og video" og "Aktiver disk bruk" Hvis du ønsker å automatisk synkronisere. Klikk på "Apply" og synkronisering vil begynne.

• Sjekk "Manuelt administrere musikk og video" i kategorien Sammendrag aktivere manuell modus.

• Legge til musikk i manuell modus ved å velge det fra iTunes eller mapper på datamaskinen, og dra-og-slippe den til iPod. Du vil se en framdriftslinje øverst i iTunes som angir hvor mye av musikken er lastet. Vent til hele prosessen å fullføre løser iPod.