Nnywellness.com

Problemer med en Augmented Reality


Problemer med en Augmented Reality

Utvidet virkelighet er en ny teknologi som lar brukerne lage og tilgang stedsbaserte informasjon som er lagt på en visning av den fysiske verdenen fra en GPS aktivert mobile enheten kameraet. Brukere kan finne lokale restauranter, sitteplasser kapasitet i et auditorium, høyden av lokale fjelltopper og annen informasjon. I tillegg blir ny interaktiv bruker som tilgjengelig for utvidet virkelighet brukere. Men er det problemer med den gjeldende implementeringen av utvidet virkelighet.

Nødvendigheten av en mobil enhet

Gjeldende plassering basert augmented reality programmer krever bruk av en mobilenhet som smart telefon, tavle-PC eller bærbar PC. Brukeren må vise utvidet virkelighet på enhetens skjerm, i stedet for et unmediated bilde, synlig med det blotte øye. Likevel er det planer om å innlemme utvidet virkelighet i bilen frontruten skjermer og lav profil glass. Selv om dette fortsatt trenger anslag, vil disse fremtidig bruk av utvidet virkelighet være mindre påtrengende.

Data signaler

Augmented reality kan bare vises hvis det er en tilstrekkelig signalet fra nettverksleverandøren. Programmet kan fortsatt kjøre hvis det er ikke en anstendig signal, men det vil ikke være en data- eller grafisk overlay på kameraet vise. Derfor augmented reality fungerer bare i områder med utmerket signalstyrke.

GPS-signaler

Global Positioning System (GPS) er en fantastisk teknologi, men det er ofte pauser i satellittsignalet GPS steder med forhindringer som bygninger, trær eller fjellene. Plasseringen basert binær, avhengig av GPS-satellitt signaler å gi en nøyaktig posisjon for GPS aktivert mobil enhet bruker. Programmet utvidet virkelighet vil ikke fungere hvis GPS-signalet er svakt. Cellen tårnet triangulering og radio signaler i tillegg til slutt GPS-signalet, gir nøyaktige plasseringen i områder med hindringer.

Dårlig objektet gjengivelse

Fungerende augmented reality-programmer kan opprette futuristiske grafikk og overlegg på den fysiske verden, men grafikken er lav kvalitet på utgivelsestidspunktet. Mobilenheten kameraet har en mye høyere oppløsning enn grafikken vises i visningen utvidet virkelighet. Som mobile enheter blir kraftigere, bør gjengitt utsikten av utvidet virkelighet forbedre.

Liten brukerbasen

Utvidet virkelighet teknologi utviklet i 1990 ved University of North Carolina og Human Interface Technology Laboratories (HITLab) ved University of Washington, men mobil teknologi på denne tiden var ikke i stand til å kjøre augmented reality-programmer. Det er svært få utvidet virkelighet brukere selv med tilgjengeligheten av høyere kvalitet mobiltelefoner og tavle-PCer. Liten brukerbasen begrenser samhandling, og teknologien føles som om det er fortsatt i eksperimentelle fasen for tid av forlagsartikkel. Brukerbasen kan vokse med en tilsvarende økning i mobil enhet kraft og Gjennomtrengningskraft.