Nnywellness.com

Hvor å låse opp neste WinCE 5.0 GPS


Hvor å låse opp neste WinCE 5.0 GPS

Mange GPS apparat produsenter tilbyr gratis og lett å finne firmware oppgraderinger til sine produkter; Disse inkluderer ofte både kartoppdateringer og feilrettinger for kjente feil i programvaren. Hvis du har en Nextar GPS-navigasjonssystem med WinCE (Windows CE) 5.0 operativsystem, og det er låst opp, kan det være slik en fastsette for enheten. Hvis ikke, prøve noen andre skritt å kick-starte enheten før du kontakter neste støtte, som som kan koste deg.

Instruksjoner

• Prøv en reset av enheten først. Slå av neste og trykk et skarpt objekt i tilbakestillingshullet ved siden av strømknappen. Trykk og hold power-knappen i fem sekunder. Enheten skal slås på. Hvis ikke, sjekk at batteriet er ladet.

• Hvis enheten låser du din base kart eller unnlater å utføre grunnleggende funksjoner, går du til nestes nettstedet liste nye firmware oppgraderinger (se referanser). Klikk på enhetsmodellen å finne tilgjengelige oppgraderinger for det. Hvis enheten ikke er oppført, søke etter den i søkeboksen. Når du finner en kompatibel oppgradering, klikk det, velg "Lagre fil" og Last den ned til skrivebordet. Slå på GPS, koble den til datamaskinen med USB-kabelen, dobbeltklikker du filen og velger "Løpe" Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen av den nye firmwaren. Dette bør låse opp gamle firmware.

• Hvis en oppgradering ikke er tilgjengelig for enheten, ta del i selskapets "utvekslingsprogram," tilgjengelig via den andre linken under referanser, eller prøv å endre den neste funksjonalitet. På datamaskinen, dobbeltklikk neste enhetens operativsystem programvarefilen og la den være åpen. Deretter åpne mappen som inneholder programmet du vil legge til GPS, for eksempel drift filene for PDA eller musikken spilleren. Gå til "Fil," og "Kopier mappe," Klikk på GPS enheten mappen, velg "File" og "Lim inn". Prøv å bruke Nextar GPS for denne funksjonen. Kontroller at du har javascript aktivert på enheten før du legger til ny programvare.

Tips og advarsler

  • Enn TomTom og Garmin, som har proprietær programvare, kjøre de fleste GPS enheter en Windows CE-operativsystemet. Hvis funksjonen du prøver å endre Windows-kompatible, kan den arbeide med GPS-enheten.
  • Endre programfilene på neste enheten kan ugyldiggjøre garantien på routeren.