Nnywellness.com

Hvor å endre den strammer skivene på en Nissan Xterra


Hvor å endre den strammer skivene på en Nissan Xterra

Biler med serpentin belte er utstyrt med en strammer skivene, som legger press på serpentin beltet å holde det på plass. Hvis serpentin beltet løsner på grunn av en feil strammer talje, beltet vil gli av sted og du kan miste makten til flere systemer, inkludert Dynamo, air condition og servostyring.

Instruksjoner

• Trekk nødbremsen og chock hjulene på bilen. Dette er en viktig sikkerhet trinn, som hindrer bilen fra å rulle eller flytte mens du arbeider på den.

• Åpne Shack og bestemme plasseringen av serpentin beltet og strammer. Dette vil være på forsiden av ditt motorblokken. Hvis bilen ikke har et ruting diagram for serpentin beltet på undersiden av panseret, tegne et diagram på en ekstra ark.

• Leder av 3/8-tommers stasjonen ratchet i hullet i den strammer skivene og legge press mot klokken til å fjerne trykket fra serpentin beltet, og deretter fjerne beltet fra rundt den strammer skivene. Det er ikke nødvendig å fjerne beltet fra alle trinser it-tjenester. Flytte beltet langt nok fra strammer slik at du har god plass til å arbeide.

• Bestemme hva kontakten størrelse må du fjerne det strammer og strammer skivene. Bolten hodet som må du løsne er plassert på forsiden av strammer, i motsetning til på den strammer skivene. Bruke socket og ratchet, løsne og fjerne bolten.

• Fjern samlingen strammer fra motoren og legg det til side.

• Installere nye forsamlingen og erstatte og stramme bolten før den er sikker. Pass på at bolten strammes godt, som motoren vibrasjoner kan forårsake en løs bolt å arbeide seg løs.

• Erstatte serpentin beltet rundt strammer talje og se ruting diagrammet slik at det fortsatt er i riktig posisjon rundt de andre trinser. Ratchet hodet inn i hullet på forsiden av skivene og legge press på klokka på nytt trykk til serpentin beltet.