Nnywellness.com

Ingen lyd på en JVC D-serien


JVC D-serien TV introdusert ny smart teknologi som tillater brukerne å raskt justere innstillingene. TV tilbyr fem forhåndskonfigurerte bildemodiene, en lyd-funksjon som automatisk nivåer volumet når den oppdager store svinger i volum og en dypere svart farger som tillater større kontrast med andre farger. Problemer med lyd på JVC D-serien TV kan være et resultat av en rekke faktorer.

SAP

Kontroller at funksjonen for sekundære lydprogram (SAP) ikke er aktivert. SAP kanaler leverer vanligvis alternative språk for OTA programmering. Men hvis SAP er aktivert og det er ingen lyd feed for SAP-kanalen, vil du ikke høre noen lyd via høyttalerne JVC D-serien TV. Slå av SAP ved å endre Stereo eller Mono i MTS-feltet i delen justere lyd i hovedmenyen.

Antenne

Hvis du ikke kan plukke opp en audio feed for kanalen du trekker i trådløst hvis du klarer å plukke opp en audio feed for andre kanaler, kan du flytte på antennen. Plasser antennen fra andre elektroniske enheter som spillkonsoller, Blu-ray-spillere, DVD-spillere og andre enheter. Også vinkle antenna slik at det peker i retning der det blir blokkert av så få hindringer som mulig.

Eksterne enheter

Kontroller at lydkablene forbundet med en ekstern enhet er presset fast til lyd ut-kontaktene på det eksterne apparatet og input lydkontaktene på JVC D-serien TV; Hvis kontaktene ikke presset i godt nok, kan de ikke gjøre en sterk forbindelse. Også, hvis den eksterne enheten har volumkontroller, at volumet ikke er skrudd opp eller dempet på enheten. Hvis kildeenheten er dempet, kan du ikke høre noen lyd via TV interne høyttalerne.

Volum

Øke TV volumet hjelp fjernkontrollen og volumkontrollene på forsiden av det JVC D-serien. Også slå TVEN med fjernkontrollen. Noen andre kan ha slått volumet ned på TV eller dempet TV uten din kunnskap. I tillegg hvis batteriene i fjernkontrollen ikke lenger har makt, kan bruke volumkontrollene på forsiden av TV bare justeres ikke volumet men slå TV om det er dempet ved hjelp av fjernkontrollen.

Indre Wiring

Om ikke annet fungerer, kablene kobles til de interne høyttalerne kanskje bli frakoblet og må være re loddet. Høyttalerne kan nås ved å fjerne bakpanelet fra JVC D-serien TV og ligger langs TV front-venstre og front-høyre sider. Hvis du ikke føler deg komfortabel utfører reparasjonen selv, vurdere å ta TV til en reparasjon profesjonell eller tilbake til produsenten for reparasjoner.