Nnywellness.com

Hva forårsaker en summende lyd på en Panasonic TV?


Vanligvis summende lyder i TV ikke mye av et problem med mindre de er høyt og nedlatende. På en Panasonic TV er det viktig å skille mellom normale og unormale summende lyd. Dette hjelper deg å finne ut hva som forårsaker dem, og hvordan du kan løse de som ikke skal være der.

Temperatur endring

Lys summende lyder som kommer fra Panasonic TV er en vanlig forekomst. Når TVEN er slått på, flere elektriske komponenter vil gjøre et klikk lyd som enheten begynner å varme opp. Ifølge Panasonic, kan endringer i temperatur og luftfuktighet i rommet forårsake termisk ekspansjon og sammentrekning i TVEN som kan produsere summende lyd. Med mindre summende lyden er kraftig og sjenerende, dette er ikke et tegn på feil drift, så få panikk ikke. For optimale resultater, Panasonic anbefaler bruk av TV innenfor følgende Temperaturområde: 32 til 104 grader Fahrenheit, eller 0 til 40 grader Celsius.

Elektriske apparater

Hvis du høre en summende lyd høyttalerne, sjekk for elektriske apparater slik som lysrør eller lysdimmere. Disse enhetene forårsake elektriske forstyrrelser som kan forvrenge lyden og påvirke TV-bildet. Flytte slike apparater fra TV. Hvis du ikke kan flytte dem, ville beste alternativet være å flytte TV til en annen plassering. Selvsagt gjøres dette best hvis du bruker et TV-stativ i stedet for et veggfeste.

Tredjepartsenheter

Hvis du har koblet tredjepartsenheter, som kabel eller satellitt-mottakere eller DVD-spillere, sannsynligvis du høre summende og nynner lyder hvis lydkablene ikke er riktig tilkoblet. Koble tredjepartsenheter kan hjelpe du avgjøre hvis tilkoblingene er problemet, eller hvis TV faktisk er problematisk. Hvis enheten tilkoblingen er problematisk, sjekk kablene for slitasje. Skadet pinner eller ødelagt kabler kan føre summende lyder, så erstatte skadede kabler der det er nødvendig. Koble tredjepartsenheter kan variere, så det er viktig å referere til enhetens håndbok for riktig installasjon og oppsett tiltak.

Tips

Hvordan du installerer TVEN Panasonic kan spille en viktig rolle i hvor godt eller dårlig utfører. Hvis du bruker et veggfeste, gjør at den er perfekt installert og balansert kan ikke bare forbedre lyd, det kan øke TV levetiden. Din TV kan være en skitt magnet, så rense den ofte kan hindre forstyrrelser til elektriske signaler som kan forvrenge lyd. Hvis TVEN er skitne, kan rengjøring overflaten med en myk, lofri klut i fortynnet væske dish såpe forbedre ytelsen. Ikke bruk harde, slipende løsninger som rengjøringsmiddel.