Nnywellness.com

Hvor å bruk iPhone for lekser


Hvor å bruk iPhone for lekser

Med fremveksten av teknologi og elsket iPhone, iPad og iPod Touch, flere og flere studenter forgoing klassiske studien metoder for digitale enheter. Med en rekke iPhone-programmer tilgjengelig ved å trykke på en finger, er studenter forske, definere, skrive og databehandling i halvparten av tiden det tar for å søke etter informasjon i en lærebok. En fersk studie utført av Rubicon Consulting funnet 15% av iPhone-brukere er studenter. Disse teknologisk avanserte tenåringer bruker sine iPhones for fleste av sine lekser, med 28% rapportering de nå bære en iPhone i stedet for bærbare datamaskinen.

Instruksjoner

Litt av forskning kan spare tid å finne ut hvilken iPhone-programmer er best.
Forskning fordeler og ulemper for å bruke iPhone for å gjøre lekser. Det kan være bærbare og enkel å bruke, men fokuserer for mye på den lille skjermen kan forårsake øye forstuing.

Sjekk ut lekser app nettsteder med familien.
Sjekk ut my.homeworknow.com, en en enkel side hvor foreldre og elever kan tilgang til skole innhold og motta klasse varsler via e-post, mobile enheter, Facebook og mer. Elementær alder barn får iHomework, en av de beste student programmer for barn og foreldre sammen og bli organisert.

• Last ned programmet gratis ordbok fra dictionary.com, til som gir full tilgang til ordliste og synonymordbok-en må ha lekser app for enhver student.

• Organisere hjemmeoppgaver og frister med myHomework, en Universal app som hjelper deg å holde lekser sortert. Med en fargekoding ordningen og en innlevering dato planlegger er denne app spesielt viktig for studenter med en tung lekser Last. En annen god organisering nettstedet er iStudiez Pro, med funksjoner for å spore karakterer og angi påminnelser om kommende hendelser.

Forståelse matematikk er en lek med student programmer som matte Pro.
Sjekk ut matte Pro-ultimate programmet for studenter som studerer øverste nivå matematikk. Matte Pro inkluderer kalkulatorer, diagrammer, lett-å-følge trinnene og formler for rask databehandling. Matematikk Ref er et utmerket verktøy for iPhone-brukere med nesten 600 formler og en finans-funksjon. For unge, sjekk ut MagicMath – en morsom og pedagogisk app for barn.

• Etter Wikipedia Mobile online artikler på tusenvis av ulike emner. Studenter kan raskt finne informasjon om obskure emner som ellers kan ha tatt mye mer tid. Wikipanion er det perfekte mobile grensesnittet for enkel tilgang til Wikipedia på farten, tillater brukernes å bokmerke sider, bemerkelsesverdig inndelinger i en side, og lytt til uttalen av ukjente ordene.

Hva kan iPhone gjøre for deg?
Ta notater med Evernote, et omfattende notater iPhone lekser program som kan være sortert etter dato og automatisk synkronisert til en datamaskin og webgrensesnitt. Registrer notater i tekst, tale, bilder eller videoer. Evernote kommer også med Twitter integrasjon og geografisk plassering.