Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg gass filtrere en 1989 Chevy Scottsdale?


Hvordan endrer jeg gass filtrere en 1989 Chevy Scottsdale?

I Scottsdale er midlevel trim utgave av 1989 Chevrolet full-size pickupen. Gass filteret på lastebilen er en viktig komponent i fueling systemet, som bidrar til å drive bilen. Dieselfilter scrubs gassen i brenselet linjen av urenheter før den munner ut i lastebilens motor. Over tid vil drivstoffilteret i bloggen opp med skitt og andre forurensninger. Endre din dieselfilter regelmessig kanne hjelpe oppbevare din lastebil i god stand.

Instruksjoner

• Parkere bilen i et trygt område på flat mark. Sette på parkeringsbremsen for å unngå lastebilen fra bølgende mens du bytter din dieselfilter. Åpne panseret på pickupen og koble fra negative batteriet terminal. Gå til førersiden av bilen og løsne av drivstoff lokket for å avlaste Damptrykk i drivstofftanken.

• Krype under lastebilen fra førerens side. Se under førerens sittegruppe. Finn dieselfilter på førersiden av overføringen. Du skal kunne identifisere drivstoffilteret i som en svart, avlang sylinder om lag 3 inches i diameter knyttet til gassledningen.

• Bruk en skiftenøkkel for å fjerne skruene som kobler drivstoffilteret i rammen ut. Avsette bolter. Bruk skiftenøkkelen eller et drivstoff filter koble verktøy for å fjern brennstoffledningen fra begge sider av drivstoffilteret i drivstofftanken. Dette vil frigjøre dieselfilter fra drivstoff system slik at du kan fjerne den. Avsette den gamle dieselfilter.

• Bruk en skiftenøkkel koble en ny dieselfilter til drivstoff linjene. Kontroller at drivstoffilteret i pilen peker fremover mot motoren på lastebilen. Bruk en fastnøkkel og bolter du tidligere satt knytte drivstoffilteret i rammen ut av lastebilen.

• Gjennomgå fra under bilen og gå til førersiden. Skru av drivstoff lokket tilbake på drivstofftanken. Koble negative batteriet terminal til batteriet.

Tips og advarsler

  • Alltid slitasje bruk hansker og beskyttende øye når du gjør vedlikehold på kjøretøyet.