Nnywellness.com

Hvordan kan jeg spille en. AAC fil på min Blackberry?


Hvordan kan jeg spille en. AAC fil på min Blackberry?

Telefoner var aldri opprinnelig utviklet for å spille musikk, men de siste teknologisk avanserte mobiltelefoner erstatter stadig andre enheter som iPod og kameraer. Ikke alle bjørnebær, men kan spille en musikkfil. Enkelt sagt, den nyere Blackberry er, jo enklere blir det å overføre dine musikkfiler til enheten.

Enhetsegenskaper

Noen bjørnebær har ikke media-spiller funksjonalitet; de kan også spille en enkel MP3-fil. De nyere smarttelefoner, men kommer med Blackberry Media Player, som kan spille en lang rekke lyd- og videokodeker. Se brukerhåndoken hvis du har en kompatibel Blackberry. Hvis du har Blackberry Media Player, kan du spille AAC-filer.

Synkronisering

Hvis du har en kompatibel Blackberry, er den enkleste måten å få AAC-filer fra datamaskinen til din Blackberry å bruke Blackberry egen Blackberry Media Sync programvare, som kan også synkronisere bilder. Bruke den andre linken i ressurser-delen til å dataoverføre denne programvare for PC eller Mac.

Konvertere beskyttet AAC-filer

Du kan ikke spille av beskyttet AAC-filer på en Blackberry. Å løse dette problemet må du konvertere filene slik at de ikke lenger beskyttet. Dette gjøres ved å brenne beskyttede filene på en CD som "unprotects" sangene, og deretter rippe dem tilbake på datamaskinen. Dette er en smerte å gjøre manuelt, og det er programvare, som NoteBurner, som gjør alt dette nesten slik at du aldri trenger å sette en plate i CD-stasjonen. Last ned NoteBurner å konvertere beskyttet AAC-filer, og deretter synkronisere dem som din normalt. Leddet å dataoverføre NoteBurner (PC og Mac) er det tredje leddet i ressurser-delen.

Minnekort

Musikk kan bare lagres av interne minne eller på et minnekort. Noen Blackberry-enheter har ikke tilstrekkelig onboard minne å lagre musikkfiler, så et minnekort er nødvendig. Bjørnebær bruke microSD-kort; bare sette dine musikkfiler på microSD-kortet med datamaskinen og en minnekortleser, og deretter sette inn kortet i din Blackberry å spille sangene.