Nnywellness.com

Hvordan installere TRD skifte lys


Toyota Racing utvikling (TRD) utviklet skifte lys som kan installeres på instrumentet klyngen av kjøretøyet Toyota. Når det er trygt for deg å flytte inn neste gear, lampen Skift lyser. Skift lyset bruker LED slik at de er lysere enn halogen lys og vare lenger. Skift lyset kan monteres på dashbordet for enkel visning.

Instruksjoner

• Parkere kjøretøyet Toyota og delta på parkeringsbremsen. Slå av motoren.

• Åpne Shack og koble fra Toyota bilens batteri med en socket skiftenøkkel.

• Lavere rattet. Fjern skruene fra instrumentet klyngen. Komme bak klyngen og koble sine to kontakter. Fjern klyngen fra bilen.

• Plassere skiftet lyset på dashbordet. Lirke den øverste aircondition (AC) ventilen av med en flat-head skrutrekker. AC ventilen er plassert på dashbordet. Kjøre ledninger Skift lyset ned i AC ventilen og trekke dem ut fra instrument cluster området.

• Koble svarte ledningen til noen metalloverflate på instrumentet klyngen området, fortrinnsvis en bolt som det er enklere å koble ledningen til det ved å pakke ledninger rundt bolten. Dette er grunnen kabelen.

• Rotere shifter knotten mot klokken, og fjerne den. Lirke av klippene fra shifter panelet med en flat skrutrekker og ta av panelet. Dette vil tillate deg tilgang i sigarettlighterkontakten ledninger komponenter. Kjøre ledningen fra instrumentet klyngen ned i sigarettlighterkontakten og plugg den inn i sigarettlighterkontakten tilkoblingen. Dette er makt ledningen. Montere på shifter panelet og knotter.

• Fjerne sikring boksen panelet til venstre for rattet med en flat-head skrutrekker. Fjerne OBDII pluggen. Shifter lyset grønne ledningen er turteller ledningen og brukes til å få lesing av akselerasjon. Koble den grønne ledningen til niende pin på OBDII plugg. Koble sikring boksen panelet.

• Montere instrumentet klyngen. Skift lyset kommer med to skruer du kan bore i dashbordet for å feste lyset til bilen, men hvis du ikke ønsker å skade oversikten, kan du bruke tape for å sikre lys på bilen. Koble batteriet og lukke panseret.