Nnywellness.com

Hvordan sjekke Ignition Coil på en sen modell Auto


Hvordan sjekke Ignition Coil på en sen modell Auto

Bensin-drevne biler er avhengige av tenningen spoler kjøre tennpluggen å tenne den luft-drivstoffblandingen. Gjennom årene prinsippet har forblitt den samme, men utformingen av disse tenning spoler er endret. Den tradisjonelle runden kan stil av tenningen coil har blitt erstattet med en mindre, mer kompakt enhet. Akkurat som den foregående aktiviteten må ignition coil på sen modell biler erstattes med en frisk coil. Testing ignition coil vil hjelpe gjør at besluttsomhet.

Instruksjoner

• Forberede å teste ignition coil. Slå på den digitale multimeter og se servicehåndboken for motstand spesifikasjoner for bilens tenningen coil. Også se servicehåndboken finne polakkene for din spesifikke tenningen coil.

• Sjekk primær coil. Touch sonde lede til en markert polakkene og andre ledelsen på den andre Polen. Sammenligne motstanden leser du får med spesifikasjoner i Servicehåndbok.

• Teste den sekundære CoILen. Følge den samme fremgangsmåten for primær coil, koble sonde fører til de riktige polene og sammenligne målt motstand med godkjente verdiområdet.

• Avgjøre om spolen er brukbare. Hvis coil autentiske er både innenfor gyldig område, brukes ignition coil. Men hvis den svikter enten test, bør det bli erstattet.

Tips og advarsler

  • Unngå elektrisk støt og skader automotive elektriske anlegg ved frakobling ignition coil før testing.