Nnywellness.com

Hvordan installere en bakken Loop Isolator


Hvordan installere en bakken Loop Isolator

En liten bit av kunnskap er en farlig ting - det er hva din gammel bestefar pleide å si. Bil lydsystemer virke som om den enkleste forslaget i verden. bruke hjernen din, følger du kablene, og koble ting der det skal gå. Hva er hardt om det? Men lydsystemer er akkurat som alle andre elektriske systemer, og mye kan gå galt i detaljene. Én av dem er skammelige "bakken," som et fenomen som induserer en frustrerende nynne høyttalerne. En "bakken loop isolator" er en god midlertidig fiks, men dette kan være et godt tidspunkt å snakke til en pro om å finne en mer permanent løsning.

Instruksjoner

• Deaktivere systemet. Åpne bagasjerommet eller tilhengerfestet og finne forsterkeren, eller finne amp og dens RCA-kontakter uansett hvor de er i bilen.

• Koble RCA kabler fra forsterkeren. Koble den røde og hvite RCA-kontakten til deres respektive - vanligvis fargekodet - kontaktene på bakken loop isolator.

• Koble røde og hvite RCA kabler utvider fra bakken loop isolator til forsterkeren.

• Bakken bakken loop isolator skru terminalen i en bart metall flekk av bilen eller kobler det til den negative terminalen på forsterkeren. Noen bakken loop isolatorer er selv jordet mens andre krever dette trinnet. Hvis bakken loop isolator har flere ledninger - foruten det RCA-kabler - er de for jording.

Tips og advarsler

  • Bakken loop isolatorer anses en band-aid, som de undertrykker et problem som ble opprettet under installasjonen. Den eneste sanne måten å løse problemet er å finne årsaken til støy og eliminere den. Noen ganger kjører makt ledningen ned én side av bilen og RCA kabler ned den andre vil løse problemet. En vanlig årsak bruker makt ledningen som er for liten for audiosystemet. Begge føre et magnetisk felt i signal ledningen, noe som er trolig årsaken til støy.