Nnywellness.com

Hvordan den 4-hjuls-stasjonen på en 2012 Jeep Rubicon


I 2012, Jeep endelig pensjonert Wrangler's 3.8-liters motor og erstattet den med 3.6 liters V-6. Denne overgangen nettoført den boxy, overalt SUV en ekstra 83 hestekrefter og 23 fotpund av dreiemoment. Rubicon var mest off-road-road-klar Wrangler trim nivåer, og engasjerende sin standard firehjulstrekk var ganske enkel.

Flytte inn fire hjul stasjonen høy

Med kranglefant fortsatt flytte eller stoppet, trekke overføring mellom shifter - kort spaken ved gear shifter - til "4 H" å engasjere firehjulstrekk, høye. For å flytte tilbake til to-hjulet stasjonen, skyv overføring mellom nivået til "2H."

Flytte inn firehjulstrekk lav

For å flytte firehjulstrekk lav, engasjere "4H" og langsom Jeep ned til mellom 2 og 3 mph. Skift overføring til nøytrale eller trykke inn clutchen, deretter med bil kystfart, flytte overføring mellom shifter til "4L." En gang i "4L," sette overføring tilbake i stasjonen eller slipper clutch, og fortsette kjøring. For å flytte tilbake til "4H," langsom Jeep ned til mellom 2 og 3 mph, kysten med overføring i nøytral eller clutch trykket, så bevege overføring mellom shifter å "4H." Hvis for noe grunn du ikke kan kysten på 2 til 3 mph, kan du forsøke å engasjere "4H" mens SUV er stoppet, men det kan ta flere forsøk på å få det til å engasjere seg.