Nnywellness.com

Hvordan få en LG Lotus arbeid med Verizon


Verizon Wireless enheter bruker koden divisjon flere tilgang eller CDMA, mobiltelefon teknologi. Blinkende er det uformelle navnet på den omfattende, interne omprogrammering av en CDMA telefon som erstatter den eksisterende enhetsfastvare med målet transportørens. Selv om CDMA-enheter krever vanligvis en profesjonell Flash dem før den brukes på et annet nettverk, inneholder Verizons nettside en funksjon som lar deg flash en eksisterende CDMA enhet til sitt nettverk selv. Flash en LG Lotus Verizon's CDMA nettverk ved hjelp av denne enkle online prosessen.

Instruksjoner

• Besøk siden aktivere Verizon telefonen. Angi Lotus's IMEI serienummer, en 15-sifret sekvens du finner under batteriet. Klikk "Send".

• Input din Verizon regningen innloggingsdetaljer eller klikk "Registrer" for å registrere kontoen Verizon nettet hvis du ikke har gjort det allerede. Inn telefonnummer, navn og adresse, og deretter velger et passord for å identifisere kontoen din og klikk "Registrer".

• Merk boksen du enig med Verizons vilkår og betingelser, og som du vil overføre Verizon Wireless nummeret til LG Lotus. Klikk "Aktiver" for å aktivere Lotus på Verizon nettverket.

Tips og advarsler

  • Selv om Verizon lar deg bruke alle CDMA-enheter, inkludert LG Lotus, på nettverket sier det eksplisitt at det ikke kan garantere kvaliteten eller samtaler og andre tjenester på enheter den ikke selger direkte.