Nnywellness.com

Hvor å hekte en Panasonic Plasma-TV


Hvor å hekte en Panasonic Plasma-TV

Panasonic plasma-TVer leverer HD-video og digital lyd med en HD media interface (HDMI) jack og koble kabelen. HDMI-kabelen festes til Panasonic plasma settet og en digital lyd-/ mottaker eller en programmering kilde, for eksempel en kabel eller satellitt. 19 pinnene inne en HDMI-kontakt gir det høy-def video signalet og opptil åtte kanaler med digital lyd for Surround-lyd når Panasonic plasma-TV er koblet til en mottaker og en høyttalerpakke. Hekte tar bare noen minutter. Ingen tekniske ferdigheter eller verktøy er nødvendig.

Instruksjoner

• Finn Sekskantet HDMI "In"-kontakten på baksiden av Panasonic Plasma-TV. Jack inneholder 19 hull arrangert i tre radene.

• Juster pluggen på ene enden av en HDMI-kabel med 19 hull i kontakten på Panasonic TV og trykk rett til kontakten. Pluggen settes inn med bredere enden snudde oppover og kan ikke tvinges til kontakten for risikoen for bøying eller bryte stål pinnene. Dette vil ødelegge kabelen og krever en erstatning.

• Koble den andre enden av kabelen til HDMI "Ut"-kontakten på baksiden av en kabel eller satellitt-mottaker eller en AV-mottaker for hjemmekino.

• Koble en andre HDMI kabel mellom en HDMI "I" kontakten på AV-mottakeren og HDMI "Ut"-kontakten på en kabel eller satellitt-abonnement service boksen bruke AV-mottaker med betalt fjernsynsprogrammer. I dette oppsettet kan AV-mottakeren også brukes til å behandle andre AV komponenter, som en koblet Blu-ray-spiller for å se filmer på Panasonic plasma TV.

Tips og advarsler

  • Slå av TV innebygde høyttalerne når koble plasma satt til en AV-mottaker med surround-lyd. Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen og bruk opp og pil ned for å gå til "Høyttalere" valget. Bruk venstre og høyre piltastene for å slå høyttalerne på og av.
  • Ikke koble Panasonic plasma-TV eller andre AV-utstyr til strømforsyningen til kabeltilkoblingene er fullført.