Nnywellness.com

Redigere taleopptak på en iPhone


Redigere taleopptak på en iPhone

Funksjonen stemme notat på iPhone bruker den innebygde mikrofonen for å fange kort lydklipp. Lytte til lyd eller sende den til en kontakt direkte fra din iPhone i noen få sekunder. Mens det ikke er mulig å redigere i midten av et talenotat på iPhone, er trimming begynnelsen eller slutten av notatet veldig enkelt. Rediger din taleopptak for å spare plass på din iPhone, og kategorisere memoer å holde orden når du er på farten.

Instruksjoner

• Trykk på blå "Taleopptak" ikonet på iPhone Hjem skjermen.

• Trykk på sølv i nedre høyre hjørne av skjermen for å åpne en liste over dine notater.

• Trykk blå ">" som vises rett til høyre for et talenotat innspillingen lengden.

• Trykk "Trim Memo." Bruk glidebryteren til å redigere notatet. Trykk og hold fingeren til venstre på glidebryteren og flytte den til høyre for å trimme begynnelsen av notatet. For å trimme av slutten av notat, holder du fingeren til høyre for skyvekontrollen og flytte den til venstre. En liten boble vil vises over glidebryteren som angir den nøyaktige andre i notatet som du har plassert slutten av glidebryteren. For eksempel hvis notatet er 60 sekunder lang og du flytter til høyre for glidebryteren tilbake til 00:50, vil du trimme av 10 sekunder.

• Trykk på "Play"-ikonet, bare til venstre for glidebryteren, forhåndsvise den redigerte versjonen av talememo. Trykk "Trim Voice Memo" for å lagre den redigerte Notaen.

• Redigere kategorien alle talememo ved å trykke på ">"-ikonet og deretter boksen øverst på skjermen som viser datoen og klokkeslettet da notatet ble opprettet. Velg en ny kategori fra listen eller velg "Tilpasset" opprette din egen kategori. Trykk på "Info" båndet og velge "Voice Memo" i øvre venstre hjørne av skjermen for å gå tilbake til listen over notater og lagre den nye kategorien.