Nnywellness.com

Hvordan stopper jeg skjermen ruller på en 27-tommers LXI TV?


Problemer med bilde manifesterer seg på forskjellige måter. Et hjem TV seer kan merke statisk eller snø på skjermen, lydforvrenging, bilde og lyd som kommer ut av sync, pixelization, stamming eller frysing bilder eller mange andre symptomer. Det kan være frustrerende å feilsøke disse problemene på egen hånd siden de kan skyldes mange ulike faktorer. Men med litt nøye planlegging og litt kunnskap, kan du effektivt løse en TV-skjerm som synes å være bølgende og gjenopprette full bildekvalitet til TV-LXI.

Instruksjoner

• Skru koaksialkabelen som fester din kabel veggkontakten til enten den koaksial inngangen på LXI TV eller, hvis du bruker en, på digital kabel-boksen. Fjern kabelen helt og kontroller at kobber nålen går gjennom midten ikke er bøyd, skadet eller tilsmusset. Rengjør rette nålen eller erstatte hele kabelen helt, bare for å være på den sikre siden. Skru kabelen tilbake på koaksial tilkoblingen til det er bare hånd-tett og se bildet for å se om det fortsatt vises til å rulle.

• Sikre tilkoblingen kablene som fester kildeenhet du prøver å se på LXI TV. For eksempel hvis du ser en DVD-spiller som er koblet via røde, gule og hvite tilkoblingskabler, fjerne kablene helt og sjekk for eventuelle skader. Antar de er relativt uskadd, koble kablene tilbake i og igjen av bildet på LXI TV for noen forbedringer. Hvis skjermbildet vises fortsatt være rullende, er noen videre feilsøking nødvendig.

• Avsøke din hele kanaloppsettet og Sjekk de andre TVer i hjemmet. Denne ville hjelpe avgjøre omfanget av rullende skjermproblemet. Hvis bare noen få kanaler synes å komme rullende, Sjekk de samme kanalene på andre TVer i hjemmet. Hvis kanalen også synes å rulle på ditt andre TVer, du sannsynligvis opplever en kanal strømbrudd og må du rapportere problemet til kabelleverandøren. Hvis de fleste eller alle kanalene på LXI TV rulle, men de andre TVer i huset ser normalt, må du sannsynligvis ha bilde komponenter på LXI TV service.