Nnywellness.com

Hvordan bygge glassfiber Sub skap


Hvordan bygge glassfiber Sub skap

Tilpassede glassfiber sub skap er populære ettermarkedet oppgraderinger til biler. I motsetning til generisk deksler kjøpte i butikker, er skreddersydd design perfekt integrert i form av bilen. Du har full kontroll over størrelsen, form og plassering av skapet, slik at du kan arbeide med hva plass du har tilgjengelig. Bygge en tilpasset kabinettet er et utfordrende prosjekt, men du kan enkelt prøve et par ganger før du får det riktig.

Instruksjoner

På baksiden av skapet

• Fjerne alt fra stammen og vakuum plass grundig.

• Linje innsiden av stammen der du planlegger å bygge din kabinett med flere lag av maskeringstape, etterfulgt av et tinfoil holdt på plass med mer tape. Disse lagene skal utvide flere inches forbi tiltenkte kantene av skapet og vil beskytte bagasjerommet fra glassfiber harpiks. Maskeringstape og tinfoil må følge konturene av stammen så tett som mulig.

• Skjær glassfiber klut i 5-tommers firkanter. Du trenger mange av disse, og det er alltid best å kutte for mye. Du kan lagre alle restene for et fremtidig prosjekt, men du vil ikke kjøre halvveis gjennom bruk av glassfiber.

• Bland en bunke med glassfiber harpiks med sin katalysator i et engangskamera blander bøtte. Herdet glassfiber er svært vanskelig å fjerne, så det er mye lettere å bare kaste bøtte. Legg katalysator følge blande forholdet oppført på beholderen harpiks. Det er svært viktig å få blandingen riktig. Hvis du legger for lite katalysator, harpiks vil aldri kurere, men hvis du legger for mye, det vil kurere langt til raskt for å være nyttig.

• Pensle et lag av catalyzed harpiks på tinfoil overflaten. Trykk av glassfiber i harpiks, overlappende dem litt for å sikre full dekning. Når rutene dekker hele området, kan du bruke bust av penselen utnytte dem mer harpiks. Dette fullt saturates glassfiber med harpiks og styrker ut noen fanget luftbobler.

Legge tre flere lag glassfiber ruter og harpiks og tillate den å kurere i flere timer. Når glassfiber har helt herdet, kan du fjerne den fra stammen (fjerne tapen og folie også).

• Klippe ut kantene av glassfiber med en så eller roterende verktøy med en knivbladene. Når dette er gjort, bore et hull i ryggen store nok til å sende lyd ledningene gjennom.

Interiør og fronten på kabinettet

• Tegne en sirkel på et stykke kryssfiner som samsvarer med diameter på subwooferen. Tegne en sirkel rundt først 1 tomme lenger ut. Dette skaper en tommer brede ring kalt høyttaler ringen. Kuttet høyttaler ringen kryssfiner med en stikksag.

Mens du har så ut, kuttet fire tommer brede strimler av kryssfiner. To bør være samme høyde som skapet, og to andre bør være en tomme eller to kortere.

• Lim strimler av kryssfiner til høyttaler ringen med varmt lim å danne en "bord". Lim tabellen til midten av kabinettet er base, med korte Ben foran slik at høyttaleren ringen vipper frem. Du trenger ikke å bekymre deg om styrken på limet, det er bare holder høyttaler ringen på plass midlertidig.

• Drapere et stykke fleece over hele skapet. Stifte det på overflaten av høyttaler ringen, trekker det stramt som du gjør det.. Strekke den rundt kantene av glassfiber og varmt lim den på plass. Trim av overskytende fleece når det har blitt festet hele veien rundt. Fleece vil naturlig følge form av kabinettet og høyttaler ringen.

• Blande et lite parti av glassfiber harpiks og katalysator. Penselen det til fleece, mette den. Tillate denne harpiksen stivne gir en stabil overflate å bygge opp glassfiber.

• Bland en større gruppe av harpiks og katalysator. Børste catalyzed harpiks på herdet fleece, deretter bruke fire lag av glassfiber følge samme fremgangsmåte fra den forrige delen. Tillate glassfiber herdes natten.

• Klippe hull av høyttaler ringen, etter tre originalskjemaet. Når dette er fullført, sand hele ytre overflaten av skapet. Begynne med 100-korns slipepapir å fjerne noen skarpe grader, så gå til 200 og 300-korn å glatte overflaten. Vask støvet med aceton på en fille.

• Prime og male skapet hvis ønskelig.

• Installere skapet i bagasjerommet ved første passerer høyttalerledningen gjennom de boret hullet. Når kabinettet er på plass, bore flere hull skjønt bunnen og gjennom bagasjerommet rammen. Bruk bolter gjennom disse hullene for å sikre kabinettet på plass.

• Koble subwooferen til lyd ledninger og skru den i skapet.

Tips og advarsler

  • Bruk vernehansker og klær når du arbeider med glassfiber.
  • Bruk vernebriller og en partikkel maske når kutte eller sliping glassfiber.