Nnywellness.com

Hvordan legge til Freon til en 1996 Cutlass


Hvis prognosen noensinne spår en lang strekning av varmt vær, bør du vurdere opplading klimaanlegg i din 1996 Oldsmobile Cutlass. Mens gå tom freon ikke vil skade din air condition, vil du ikke kunne avkjøle luften i bilen. Cutlass bruker R134a kjølemediet, som er allment tilgjengelig i en opplading kit. Prosessen tar ikke lenge, men siden du skal gjøre med en komprimert gass som R134a Freon, du bør bruke vernehansker og øye briller.

Instruksjoner

• Åpne den Oldsmobile hette og prop det opp, over motoren. Se i midten av motoren og finne bilens air condition rør. Før du går videre, Undersøk slangen for hårfestet sprekker. Hvis du oppdager noen, eller noen annen form for skade, må du ta Cutlass til sertifisert Oldsmobile mekaniker.

• Finn den aircondition to tilkoblingsporter. Det vil være en høy og lav porten. La den høye side porten alene for denne oppgaven. Det vil ikke passe R134a etterfyller settet, som det er ment for pressurizing systemet. Fjerne lave siden tilkobling havnen cap, og passer til lading kit slangen til havnen quick-koble ventil.

• Sette kit ned, men ikke i nærheten av deler som flyttes, og potensielt puffe settet, når du kjører den Cutlass' motor.

• Start den Oldsmobile motoren. La motoren inaktiv før den har nådd sine normal kjøring temperatur.

• Sette inn et termometer i en av vents og slå på klimaanlegget. Blast aircondition på sin coldest og vanskeligste miljø. Dette vil sikre at du får riktig målinger på din termometer. Se på termometeret og vente til det er temperaturen lese nivåer. En riktig belastes klimaanlegg legger ut, på sitt kaldeste innstilling, luft ved 40 grader. Siden din Cutlass er lav på kjølemediet, vil det nivå godt før. Nøyaktig temperatur den hviler på avhenger på kjølemediet hvor mye du har igjen i systemet.

• Ta ut din termometer fra ventilen og Avslutt bilen. Før retur til R134a kit, gå en runde rundt bilen. Åpne alle dører. Dette er en forholdsregel mot luften tilfeldigvis slå seg i løpet av recharging.

• Åpne kan av kjølemediet ved å skru ned munnstykket. Det vil være en høy lyd. Det vil bare være kjølemediet forlate kan, reiser gjennom utstyrets slangen, og i den Oldsmobile klimaanlegget. Pakk R134a kan med et håndkle, hvis den blir for iskalde du skal holde.

• Stenge strømmen av kjølemiddel og overvåke Trykkmålere i Kit. La minst ett minutt for å passere før du legger til en ny avgift i systemet. Dette vil tillate R134a å sirkulere gjennom og stabilisere innenfor systemet.

• Sett inn din termometer i systemets central air condition duct. Holde øye med lesing, samt systemets aluminium rør. Prosessen er fullført når systemets temperaturen treff 40 grader. Samtidig, bør du også se aluminium rør blir svært kald, og ikke bare rundt den lave side forbindelsen, men den høye side porten også.

• Skru munnstykket oppå R134a kit og slår strømmen. Fjern utstyrets slangen fra lave siden tilkoblingen. Sett det lave siden tilkoblinger dekselet. Tillate både motoren og klimaanlegget kjøre 20 minutter etter at du har fjernet kit. Dette vil sikre en jevn distribusjon av kjølemediet i hele systemet.

• Stenge Oldsmobile motor og aircondition når denne oppgaven er fullført. Hvis du har leftover kjølemediet, ikke utslipp. Ikke Demonter kit. Lagre det står opp og i et skap der temperaturen er konstant hele året.

Tips og advarsler

  • Denne Oldsmobile bruker ikke R12 Freon. R12 å en R134a klimaanlegget vil forårsake alvorlig skade. R12 er ment kun for eldre biler, som Environmental Protection Agency som forsøkte å fase det ut av bruk.