Nnywellness.com

Hvordan kan jeg få DVDer på min iPod eller iPhone?


Hvordan kan jeg få DVDer på min iPod eller iPhone?

De nyeste iPhone og iPod modellene kan spille av filmer og TV-programmer under lagring andre medier. Noen iPhone og iPod brukernes kjøpe videoinnhold gjennom iTunes store, mens andre velger å laste opp egne videoer. Ved å bruke DVD-ripping programvare som konverterer DVD-filer til MP4 videoformat nødvendig for Apple-enheter, kan du overføre DVD til iPhone eller iPod.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere en DVD-ripping program til datamaskinen. Sjekk ressurser-delen av denne opplæringen for koblinger til populære DVD-ripping programmer som håndbremsen, RipIt og Mac DVD Ripper Pro. Alle disse programmene er enten gratis eller har en gratis prøveperiode.

• Åpne DVD-ripping program, og vente på programmet å belaste. Sett inn DVDen i datamaskinens diskettstasjon. Programmet vil automatisk gjenkjenne disken når den laster på skrivebordet.

• Klikk "Format" i programmet, og velg alternativet "MP4". iPhone og iPod enheter kan bare spille av videoer den. MP4-format. Velg en fil-størrelse og rammen rate for DVDen. Husk at videokvaliteten drops som du redusere målrettet filstørrelsen. For en full-lengde film er det best å holde filstørrelsen over 700 MB.

Velg en målmappe for den nye videofilen. Klikk "Rip" i programmet. Ripping prosessen kan ta timer avhengig av størrelsen på DVD.

• Åpne iTunes media player. Klikk "Legg til i bibliotek" og naviger til nettleservinduet for å finne filen. Klikk "OK"-knappen og vent som iTunes kopieres til biblioteket.

• Sette USB-kabelen som følger med iPod eller iPhone i bunnen dock på enheten. Sett den andre enden av kabelen inn i en åpen USB-port på datamaskinen. Klikk enheten ikonet som vises i venstre kolonne av iTunes. Velg kategorien "Musikk" og deretter alternativet "Synkroniser hele musikkbiblioteket". Klikk "Apply" og iTunes vil begynne å laste DVD til iPod eller iPhone.