Nnywellness.com

Hvordan bruke kobbertråd i stedet for høyttalerledningen subwoofere


Hvordan bruke kobbertråd i stedet for høyttalerledningen subwoofere

I en verden av høyttalerledningen, vil nesten alle typer wire power subwoofer, høyttaler som reproduserer lave bassfrekvenser. Tross alt, wire er og vil gjennomføre elektrisk energi uansett hva det skal brukes. Selv om tynneste karakteren av kobber wire vil fortsatt gjøre din subwoofere vaff, kvaliteten på lyden kan lide. Selv om vanlig kobbertråd er billigere enn høyttalerledningen og kan bli funnet nesten hvor som helst - må selv gamle skjøteledninger vil fungere - du bestemme selv om ørene er fornøyd med endringen kobbertråd eller ikke.

Instruksjoner

• Utforme som mye kobbertråd du vil koble din subwoofere til mottaker eller forsterker.

• Fest den sammenkoblinger - pluggene som kobler ledningen til utgangene mottaker og som også koble til subwooferen--å kobbertråd for både siden mottakeren/forsterkeren og siden subwoofer. Lodde forbindelser sammen med lodding pistol og loddetinn. Å gjøre en lodde tilkobling vil hemme korrosjon på koblingspunktet til mindre lyd fornedrelse.

• Plugg den forbindelser i sine respektive komponenter, aktivere lydutstyr og lytte til lyden å se hvis kobbertråd forringer lydkvaliteten. Mange andre faktorer er involvert i lydkvalitet, som ledningen kjøre, elektrisk magnetiske summende og selv kvaliteten på subwoofere, slik at du kan eller ikke kan høre en forskjell.

Tips og advarsler

  • Isolasjon på ledninger kan ha mer å gjøre med lydkvalitet enn den faktiske kobbertråd brukes. Elektrisk interferens vil lett bli plukket opp av ikke-isolert wire og det vil være en særegen humming lyd i din subs. vanlig lampe ledningen, mens isolert så ledningen kan bli berørt og ikke gi av et sjokk, kan fremdeles elektrisk forstyrrelse å komme gjennom. High-end høyttalerledningen ville, er skjermet med isolasjon spesielt laget å redusere eller eliminere elektrisk interferens, og derfor i teorien din subs en bedre lydkvalitet. Men omgivelsene (subwoofere kablet i en bil vs subwoofere kablet for hjemmebruk), kvaliteten på dine forbindelser, musikken du foretrekker og hørselen din egen evne vil også gjøre en stor forskjell på lydkvaliteten også.