Nnywellness.com

Hva slags kabelsplitter trenger du for HDTV?


Hva slags kabelsplitter trenger du for HDTV?

Kabel splittere brukes til å dele HD-kabel, satellitt og OTA (terrestrial) HD-signaler. Gitt økt båndbreddekravene mandated av disse kildene, er en høykvalitets splitter nødvendig. Noen typer splittere er tilgjengelige, noen eller alle fastsatt i en enkelt installasjon.

Høy båndbredde Splitter

Hovedforskjellen mellom denne typen splitter og en billigere konvensjonelle versjon er mengden data splitteren kan passere uten tap av data. Disse splitter opererer i de 2 GHz og opp utvalg, og identifiseres med et blikk av sine blå plast tips, i stedet for den vanlige hvit.

Diplexer

Diplexers, også kjent som signal combiners, fungere like godt i begge retninger. De kunne ta satellitt og antenne feeds fra egen coaxial-kabler. Etter at diplexer er gjort med signaler, er de begge sendt langs én kabel til en satellitt-mottaker. På tuner, en annen diplexer til å "brette" to signaler til satellitt og antenne mottakerne i dekoderen.

Forsterket Splitters

Disse enhetene er store splitters, ofte med seks eller flere utganger. Forsterkeren er bygget i å kompensere for koaksialkabel går over 100 fot. Normalt brukes i hele huset distribusjon paneler, kan disse enhetene ta en inngang og skiller den til flere rom med minimale tap.

Multipleksere

Også kjent som "magisk brytere", ta disse enhetene resultatene av lav støy-stopper (LNBs) på forsiden av parabolantenner. Etter kombinere signalene fra energi samlet av LNBs, sendes signaler over en kabel til en satellitt-mottaker. Lagt til blandingen er enkelt ledning multipleksere (svømmer) der en kabel fra eldre satellitt installasjoner til to kjører for 5-LNB retter. Disse krever strøm, men er praktisk i både nye og ettermonteres installasjoner.