Nnywellness.com

Hvor å fastsette en synergi V-fjernkontroll som ikke slår seg på en Denon mottaker


Hvor å fastsette en synergi V-fjernkontroll som ikke slår seg på en Denon mottaker

Slå på Denon mottakeren bruker din synergi V ekstern. Synergi V ekstern er en brukte kabel fjernkontroll som kan styre opptil fem flere enheter. Det er programmerbare bruker basert på produsenten av enheten. Fjernkontrollen kan også programmeres uten å bruke en kode ved å la eksterne søk for enheten. Kontrollere en Denon mottaker kan være feil hvis det er problemer med originale programmering.

Instruksjoner

• Tilbakestille fjernkontrollen til produsentens innstillingene fjerne lyd eksterne koder. Trykk på "OK" og "CBL" knappene sammen, og slipp dem en gang på "CBL"-knappen lyser. Trykk på "Menu"-knappen to ganger for å bekrefte tilbakestillingen. Knappen "CBL" blinker tre ganger for å bekrefte det var vellykket. Gjenta prosessen hvis knappen "CBL" ikke blinker tre ganger.

• Trykk og hold knappene "OK" og "CBL" sammen "CBL" lyser. Trykk på "0" og kontroller at knappen "CBL" blinker tre ganger. Ekstern innstillinger og koder fjernes nå for alle enheter.

• Omprogrammere synergi V for å kontrollere Denon mottakeren bruker tilgjengelige kodene. Slå på mottakeren, og trykk samtidig og hold knappen "Ok" sammen med knappen "Mute". Slipp knappene når tasten "Mode" begynner å blinke.

• Angi koden for Denon, som er 262 eller 307, til mottakeren deaktiverer. Trykk "Mute" strøm på mottakeren, og hvis det viser, trykk "OK" for å lagre koden. Etter "Modus" knappen blinker tre ganger, bør innstillingene lagres.

Tips og advarsler

  • Skifte batteriene ofte å tillate full-signal strøm.