Nnywellness.com

Feilsøke en 2001 Honda Civic automatgir


Feilsøke en 2001 Honda Civic automatgir

Honda Civic er en populær japansk bil som gir eieren minst problemer med det lated bekymre. Men kan en gang i livet til kjøretøyet det må arbeid på overføring. Denne korte guiden vil fortelle deg hvordan du feilsøker en 2001 Honda Civic automatgir hjemme slik at du kan vurdere problemet selv og bli bedre i stand til å bestemme hvilke trinn du trenger en mekaniker til å ta derfra. Det burde ta deg omtrent en halv time å fullføre denne oppgaven.

Instruksjoner

• Se etter lekker. En mørk rød væske betyr bilen mister girolje. Lekkasjen kommer fra de viktigste seglet eller det kan være rømmer fra overføring boliger. Se under kjøretøyet å finne ut hvilken av disse ikke fungerer riktig.

• Vurdere girolje for en brun farge eller en lukt som noe brenner. Hvis enten av disse er tilfellet, væsken har blitt brent. Dette skjer vanligvis på grunn av lav girolje, men det kan være andre grunner for det.

• Aktivere bilen og kjøre i 3 eller 4 utstyr å vurdere hvorvidt overføring kan downshift mens gasspedalen trykkes ned til gulvet. Hvis det ikke kan deretter må ventilen chokekablen justeres.

• Test hvorvidt bilen starter i utstyr utenom nøytral eller park. Hvis det vil ha du en feil sikkerhet start bytte.

• Vurdere hvorvidt det er slipping i overføringen, grov skiftende eller problemer med å ha en mangel på stasjonen i fremover eller i revers. I dette tilfellet kan det være lav væske nivåer. Det kan også bety at det er en gear feil i overføring. Løse dette problemet ved å holde din girolje riktig jevnet og vedlikeholdes til alle tider.