Nnywellness.com

Hvordan butikk for en Rifle omfang


En rifle omfang, som er en kikkertsikte utformet for å forbedre dine mål når avfyre et våpen, kan komme i mange forskjellige størrelser og forstørrelse rangeringer, samt trådkors typer. Når du handler for et område, må du velge den som passer best for din eksisterende rifle, og passer for hvordan du planlegger å bruke den.

Instruksjoner

Kjøp en Rifle omfang

• Bestemme hvor kraftig rifle omfanget, som vil avhenge av hva slags jakt du foretrekker, hvis du bruker din rifle for målet praksis. Omfang er vanligvis kategoriseres med diameteren på deres linse (i mm) og deres optisk forstørrende makt. For eksempel, en 10 x 40 omfang vil forstørre bilder 10 ganger, og har lens diameter på 40 mm. større lens diameter er foretrukket fordi de lar mer lys inn, gjør det enklere å se målet.

• Velg hvilken type trådkors (eller trådkors) du foretrekker for omfanget. Du kan velge et område med fine trådkors eller en sirkel eller prikk i midten. Eller du kan velge for mer moderne og komplekse trådkors som hjelper deg justere avstanden, kule drop og vind retning.

• Vurdere en rifle omfang med en parallakse kompensasjon ansiktstrekk, hvilke innrømmer trådkors til riktig med mål som hodet vipper litt. Du kan velge fra en justerbar objektiv, eller AO linsen, utenfor linsen justeres hvor for å kompensere for parallakse varianter, eller en side fokuslinse som bruker en indre linse foreta justeringer. Mange foretrekker fokuslinse side, men de er generelt dyrere.

• Handle på en lokal pistol forhandler eller sportsbutikk for rifle omfanget. Mange pistol butikker vil tillate deg å få din rifle i og matche det med omfanget som du føler deg mest komfortabel. Du kan selv kunne skyte på en treningsbane å avgjøre hvilke omfang tilbyr den beste ytelsen i forbindelse med bestemte rifle.

• Bruk elektroniske ressurser, for eksempel SWFA.com, på å kjøpe en rifle omfang når du har gjort undersøkelser for å avgjøre hvilke omfang er høyre passer for deg (se ressursene nedenfor).

Tips og advarsler

  • Du kan foretrekker tyske trådkors, der tre linjene krysser hverandre på en måte som tilnærmet severdighetene i rifle mer nøyaktig.
  • Vokt dere for frakt og post avgifter som kan blåse opp prisen på området som overstiger prisen på en lokal forhandler.