Nnywellness.com

Hva slags ting kan en iPod Touch gjøre?


IPod Touch er forskjellig både funksjonalitet og funksjoner fra tidligere modeller av Apples bærbare spillere. Større berøringsskjermen gjør bedre kontroll og synlighet på skjermen elementer. Støtte for populære programmer som smartphone vise egenskaper gjør også iPod Touch er kraftigere, slik at det skal brukes i en rekke måter utover å spille musikk.

Musikk

IPod Touch er fundamentalt en musikkspiller, så du kan bruke den til å nyte lydfiler. Du kan også spille videofiler og podcaster på enheten. Når du synkroniserer med iTunes, musikk som du har kjøpt overfører til iPod og du kan nyte spillelister som du har opprettet på datamaskinen eller på iPod selv. Når avspillingen, kan du vise albumbilde og Sangens tekst. En ny funksjon lagt til Touch modellen av iPod er muligheten til å lytte til musikk via hodetelefoner eller via en medfølgende høyttaler. Du kan også bla raskt gjennom sanger med en rist av enheten, hvis du slår på denne funksjonen.

Organisasjon

IPod Touch leveres med flere programmer som er installert, og som kan hjelpe deg med organiseringen og planleggingen. "Kontakter"-programmet lar deg enkelt administrere dine kontaktpersoner. IPod Touch har også en enkel kalkulator, en notisblokk som kan brukes til å opprette notater, en talememo søknad og en klokke. Du kan også spore avtaler og planlegge hendelser med den innebygde kalenderen.

Spill

IPod Touch leveres med Game Center-programmet installert. Du kan bruke dette laste ned spill eller sammenligne score og resultater med venner. I tillegg kan du laste ned hundrevis av gratis og betalt spill via Apples App Store-applikasjonen på alle iPod Touch. Populære spill inkluderer frukt Ninja og sinte fugler. Selv spillet nettsteder som Pogo har et program for iPod Touch.

Kommunikasjon

Bruker standard e-app, kan du sende og motta e-postmeldinger på iPod Touch. Hvis du kobler til Internett ved hjelp av integrert Wi-Fi-mottaker, kan du laste ned flere programmer å koble med andre. For eksempel tilbyr sosiale nettverk som Facebook og Twitter iPod programmer; Windows Live Messenger har en lignende chat app som kjører på Touch. Så lenge du er innenfor rekkevidde av et trådløst hotspot, kan du bruke disse tjenestene. I tillegg fjerde generasjon iPod Touch inneholder en front-mot kamera som kan brukes med Apples FaceTime-programmet til å kommunisere med andre iPod Touch og iPhone eiere i en video økt.

Diverse

Det finnes ulike programmer for iPod Touch. Google Maps vil hjelpe deg å planlegge turer og få veibeskrivelser. Safari, Apples nettleser app, er tilgjengelig på iPod Touch, og lar deg surfe på nettet. Med sin Bluetooth-funksjonalitet, kan du koble iPod Touch til en annen enhet høyttalere for å nyte musikken. For eksempel kan du lytte til musikk i bilen, hvis radioen er Bluetooth-aktivert.