Nnywellness.com

Acura TSX informasjon


Den Acura TSX er en luksusbil tilgjengelig i både firedørs og fem-dørs. TSX kommer med en rekke alternativer som at eieren å tilpasse bilen hennes behov, inkludert motoroppgraderinger for å øke ytelsen og overføring for de mer behagelig kjører manuell.

Søkemotor

TSX kommer med en søkemotor. Alternativet base har en firesylindret aluminiumslegering motor med en 2,4-liters-forskyvning. Alternativet oppgradert har en aluminiumslegering V-6 motor med en 3,5-liters-forskyvning. Basis motoren genererer 201 hestekrefter på 7.000 rpm, i motsetning til 280 hestene 6200 RPM for oppgraderingen.

Overføringer

TSX leveres med en rekke alternativer for overføring sikrer at driveren finner hans ønsket system. TSX har en fem-trinns automatgir eller en sekstrinns manuell girkasse, begge er tilgjengelig med en oppgradert teknologi pakke.

Kjørelengde

Gass kjørelengde av Acura TSX varierer avhengig av motor og girkasse. Manuell drivere med en fire-sylinder motor kan forvente å få omtrent 21 mpg i byen og 29 på motorveien, i motsetning til 22 mpg og 31 mpg, henholdsvis med automatgir. Drivere med V-6 motoren får ca 19 mpg i bytrafikk og 28 mpg på motorveien.

Indre lagringen

TSX plass til 5 passasjerer, med takhøyde 37,6 inches for passasjerer i front og 37.0 inches i baksetene. Interiøret i bilen inneholder 94.5 kubikkfot space i delen passasjer og 14 kubikkfot bagasjerommet lagringsplass.