Nnywellness.com

Hvordan endre en ISO i en Canon Digital Rebel


International Organization for Standardization (ISO) er filmen hastighet ratingsystem vedtatt lenge før dagene av digitale. Jo høyere ISO vurdering et stykke film har, "raskere" og mer følsom å tenne den. Dermed kan du øke kameraets ISO for å kompensere for dårlige lysforhold. Selv om digitale speilreflekskameraer ikke bruker film, har de fortsatt en ISO-innstilling som reproduserer filmkameraer. Lær hvordan du endrer ISO på en Canon Digital Rebel DSLR kameraet å ta bilder, uavhengig av belysning.

Instruksjoner

• Vend strømbryteren på hjørnet øverst til høyre Digital Rebel å slå den på. Ta lokket av hvis du tar bilder.

• Bytt til en modus som lar deg manuelt velge ISO. Vri bryteren til venstre for strømbryteren å veksle mellom modusene. Du kan bytte til "P" for "Program Mode", "Tv" for "Lukkerprioritetsmodus" "Av" for "Aperture Priority," "M" for "Manuell modus" eller "A-DEP" for "Auto dybde på feltet modus."

• Trykk på "ISO" knappen ved siden av urskiven. Velg ny ISO. Bruk opp- og nedpilene for å velge et nytt alternativ og trykk "Sett" lagre den nye innstillingen.

ISO 100 og 200 er egnet hvis du fotograferer utendørs på en solskinnsdag. ISO 400 er perfekt for dårlige dager eller godt opplyst rom innendørs. Bruke ISO 800 og over for nattbilder eller hvis du er i et rom med dårlig belysning.

Øke ISO gjør ditt Canon Digital Rebel mer lys-sensitive, men legger støy og korn på bildet. Dette er spesielt tydelig på de høyeste ISO-innstillingene. Bare øke ISO hvis det er absolutt nødvendig. Du kan installere støyreduksjon programvare på datamaskinen for å fjerne støy og korn fra høy ISO bilder.

Tips og advarsler

  • Endre Lukkerhastighet og blenderåpning samt å kompensere for endringer i belysningen.