Nnywellness.com

Hvordan fjerne svært rustne bremseslanger


Hvordan fjerne svært rustne bremseslanger

På grunn av deres plassering under bilen og nær kan hjulene, automotive bremseslanger utsettes for fuktighet, skitt, og veien salt som bli fanget i nærheten beslag. Hvis bremseslanger ikke er renset innimellom, kan opphoping av fuktighet til slutt føre rust og korrosjon, forårsaker gjengede beslag på bremseslanger å gripe. Løsne dem rutinemessig brems jobb kan bli ganske prosjekt mot seg selv.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på hjul og heve bilen med et gulv jack. Sted bilen trygt på jack står og fjerne hjulene tilgang til bremseslanger.

• Spray avfettingsmiddel på bremseslanger der de er rustne og hvor de tråd til beslag på låsen åpner og lukker eller montering som går til myk linje. De fleste bremsesystemer har en hard linje som går til montering i nærheten låsen åpner og lukker. Derfra går en myk linje deretter til en kort hard linje som er boltet til låsen åpner og lukker.

• La avfettingsmiddel suge i noen minutter og deretter grundig skrubbe bremseslanger med en stålbørste. Bruk en fille for å fjerne skitt, rusk og olje.

• Spray en sjenerøs mengde gjennomtrengende smøremiddel, som PB Blaster eller noe lignende, på rustne bremseslanger der de er fanget i innredning. La den smøremiddel suge inn i flere timer, periodisk sprøyting mer smøremiddel på linjene. Du kan også la bremseslanger suge over natten.

• Varme opp bremsen linjen passer med en liten lommelykt. Kjøre flammen frem og tilbake på montering i et minutt eller så. Advarsel: Vær ekstremt forsiktig når bruke alle typer varmekilde nær en bil. Pass på at det er ingen drivstoff linjer eller noe brennbart nær varmekilde.

• Bruk en linje fastnøkkel til å løsne montering på bremsen linjen. En linje fastnøkkel er en åpen fastnøkkel vises som omkranser mer av brems linje passende enn en vanlig, åpent skiftenøkkel. Dette gir mye mer solid tak på brems linje montering og reduserer faren for stripping bolten. Det nødvendig, spenne skiftenøkkel med et stykke tre eller noe å unngå å bøye bremsen linjen.