Nnywellness.com

Hvordan finne den beste TV-antennen


Hvordan finne den beste TV-antennen

Det er ikke en TV-antenne som passer for alle. Den beste form for TV-antenne for deg avhenger av mange faktorer: hvor du bor; hvor langt du er fra din lokale TV-stasjonen towers; og om huset er omgitt av høye trær, bygninger og andre hindringer. Dette er bare noen av tingene som kan vesentlig påvirke dine TV-mottak. Likevel er det noen generelle retningslinjer som kan dra noen som er ute etter for å finne en pålitelig TV-antenne.

Instruksjoner

• Velg en antenne som kan motta både UHF- og VHF signaler. Hvis du har en antenne som bare plukker opp ett band og ikke den andre, kan det hende du ikke kan motta noen av din lokale TV-stasjoner.

• Velg en høy kvalitet innendørs TV-antenne, i motsetning til en grunnleggende innendørs antenne (for eksempel "kanin øret antennen"). Dette er den beste måten å sørge for at du stadig mottar de sterkeste signalene mulig fra din innendørs antenne.

• Velg antenner som følger med tilbehør som en antenne forsterker (som bidrar til å øke din signalmottak) eller en demperen pad (som hjelper redusere styrken av reflekterende signaler som forårsaker multi-Path forstyrrelser Mottaksproblemer). Dette er hendig verktøy å ha i ventemodus når stormene dukker opp og forstyrre TV-signalet. Hvis du har en antenne som ikke er utstyrt med disse tilbehør, kan du kjøpe dem separat.

• Velge en innendørs TV antenne hvis du har problemer med multi-Path forstyrrelser. Du kan teste for multi-Path interferens problemer ved å øke din nåværende TV-antenne over noe som kunne være reflekterer TV-signalet som et speil eller store metalliske objekter som et kjøleskap. Hvis denne strategien bidrar til å rydde opp din Mottaksproblemer, betyr det du har problemer med multi-Path forstyrrelser. Hvis du ikke har problemer med multi-Path forstyrrelser, velge en multi retningsbestemt antenne. Det vil redusere mengden av justeringer du har å gjøre til antennen når bla gjennom TV-kanalene.

Tips og advarsler

  • Hvis du fremdeles har problemer med svak mottak etter benytter den beste innendørs TV-antennen finner du, trenger du sannsynligvis å supplere din innendørs antenne med en utendørs antenne også. National Association of Broadcasters og til Consumer Electronics Association har lagt ut en gratis Internett ressursen samtale antenne Web. Dette verktøyet faktorer i lokasjonen, omkringliggende terrenget og din avstand fra TV stasjon tårnene i kringkasting sonen å anbefale de beste utendørs antennen for din situasjon.